موج جدید سرکوب در مصر برای انتخاب مجدد سیسی

جمعه 12 خرداد 1396
09:57
موج جدید سرکوب در مصر برای انتخاب مجدد سیسی روزنامه فایننشنال تایمز نوشت نهادهای حقوق بشری در مصر عبدالفتاح سیسی رئیس جمهور این کشور را متهم می کنند حملات برای سرکوب مخالفانش با هدف زمینه سازی برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده را تشدید کرده است.

العالممصر
فایننشال تایمز روز جمعه در گزارشی تأکید کرد: عبدالفتاح سیسی هفته گذشته قانون فعالیت نهادهای غیر نظامی را صادر کرد که منتقدان آن را بسیار سخت گیرانه دانستند.
به نوشته این روزنامه انگلیسی، اقدام اخیر سیسی پس از آن انجام شد که در جریان سرکوب فعالان جوان لیبرال در دو هفته گذشته 25 نفر دستگیر شدند که اتهام اکثر آنها انتشار پست هایی در شبکه های اجتماعی بوده است و حداقل دو نفر از آنها با اتهامات مذکور در قوانین مبارزه با تروریسم مواجه هستند.
در این گزارش همچنین به بسته شدن حدود 20 پایگاه اینترنتی و آغاز اقدامات قانونی دادستانی این کشور علیه یک وکیل دادگستری اشاره شده است که از تصمیمش برای نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده (2018) خبر داده بود.
در پایان گزارش فایننشنال تایمز آمده است فعالان نگران آن هستند هدف از سرکوب اخیر، محدود کردن کلیه فضاهای اعتراض قبل از انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده باشد که انتظار می رود عبدالفتاح سیسی برای خود را برای دومین دوره ریاست جمهوری نامزد کند.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان