نشست بین المللی افغانستان/انفجار نزدیکی مقر ناتو

سه شنبه 16 خرداد 1396
12:57
نشست بین المللی افغانستان/انفجار نزدیکی مقر ناتو به دنبال وقوع انفجار در نزدیکی مقر ناتو در پایتخت افغانستان که با وجود اتخاذ تدابیرشدید امنیتی صورت گرفت؛ آژیر سفارت آمریکا در کابل به صدا درآمد.

العالم ـ آسیا

پس از این انفجار، بالگردهای نظامی بر فراز شهر کابل به پرواز درآمدند و برخی منابع گفتند که این انفجار ناشی از پرتاب راکت بوده است.
این راکت به منطقه «شش درک» در شرق افغانستان در نزدیکی مقر فرماندهی حمایت قاطع (ناتو) اصابت کرده است، اما هنوز از تلفات احتمالی آن اطلاعی در دست نیست.
این انفجار همزمان با برگزاری نشست کابل موسوم به «پروسه کابل» با حضور نمایندگان 25 کشور جهان و سازمان های بین المللی، روی داده است.

پایتخت افغانستان امروز (سه شنبه) به خاطر نشست کابل موسوم به پروسه کابل تعطیل اعلام شده است و ماموران امنیتی با قرار دادن کانتینرها در خیابان های منتهی به مرکز شهر و کاخ ریاست جمهوری را مسدود کرده اند. 
ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد