حذف شبکه الجزیره از تمام هتل‌های عربستان

جمعه 19 خرداد 1396
19:31
حذف شبکه الجزیره از تمام هتل‌های عربستان دولت سعودی همه هتل های این کشور را ملزم به حذف کانال های شبکه الجزیره از تلویزیون های داخل اتاق های هتل کرد وهشدار داد که هتل های متخلف با جریمه مالی یا لغو مجوز مواجه خواهند شد.

العالم – عربستان سعودی

به گزارش پایگاه عربی 21 ، مرکز کل گردشگری ومیراث ملی عربستان روز جمعه دربیانیه ای اعلام کرد هتل هایی که به این تصمیم پایبند نباشند، به پرداخت جریمه مالی به مبلغ 100 هزار ریال، معادل 26.6 هزار دلار، محکوم خواهند شد.

این مرکز همچنین به هتل ها دستور داده است که امکان اضافه یا حذف کردن کانال ها را درسیستم های تلویزیون در اخل اتاق های مهمان ها قرار ندهند.

مرکز کل گردشگری و میراث ملی عربستان همچنین به هتل ها و مراکز گردشگری دستور داده است که از گنجاندن هرکانالی که «مخالف دین اسلام یا سیاست های دولت» باشد، خودداری کنند.

دولت سعودی با همراهی امارات، بحرین و مصر بیانیه ای را تهیه کرد کرد که در آن، نام ده ها تن از شخصیت های اسلامی معروف و در صدر آن یوسف القرضاوی، عالم مصری مورد حمایت قطر، به عنوان تروریست ها آمده است.


215

0% ...

آخرین اخبار

دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند