130 کامیون سلاح آمریکا برای کردهای سوریه در 10 روز

شنبه 27 خرداد 1396
01:02
130 کامیون سلاح آمریکا برای کردهای سوریه در 10 روز خبرگزاری آناتولی ترکیه امروز گزارش داد آمریکا به ارسال سلاح برای کردهای سوریه ادامه می دهد و طی 10 روز گذشته 130 کامیون سلاح از عراق به وارد سوریه شده است که از این مجموع، فقط امروز جمعه 50 کامیون سلاح وارد استان حسکه شده است.

العالم - سوریه
آناتولی به نقل از وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد: از جمله سلاح هایی که قرار است آمریکا برای کردها ارسال کند می توان به کلاشینکف، مسلسل های سنگین، آر بی جی 7، موشک های ضد زره AT4 و SPG7، همچنین تفنگ های دوربین دار تک تیرانداز، خمپاره و تجهیزات دید در شب اشاره کرد.
یادآور می شود ارسال سلاح آمریکا برای کردهای سوریه، همزمان با آغاز مرحله نهایی عملیات آزادسازی شهر رقه در سوریه افزایش یافته است.
یادآور می شود از زمان صدور دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر مسلح کردن کردهای سوریه در جنگ علیه داعش در 9 ماه می گذشته، تاکنون حداقل 348 کامیون سلاح از سوی آن کشور به خاک سوریه ارسال شده است.
216

0% ...

آخرین اخبار

۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد