نجات حدود 900 مهاجر در سواحل لیبی

شنبه 27 خرداد 1396
13:21
نجات حدود 900 مهاجر در سواحل لیبی گارد ساحلی لیبی از نجات حدود 900 مهاجرغیر قانونی در ساحل شهر صبراته تنها در یک روز (16 ژوئن) خبرداد.

العالم - لیبی

به گزارش شبکه روسیاالیوم به نقل از "ایوب قاسم" سخنگوی گارد ساحلی لیبی، این مهاجران  که از کشورهای آفریقایی، آسیایی و عربی اند حدود 98 درصد از آنها زن و 25 درصد کودک هستند و با استفاده از قایق های چوبی و لاستیکی دل به دریا می زنند تا جاییکه یکی از آنها در آستانه غرق شدن بود.
لیبی سالهاست که در وضعیت نابسامان و آشفته ای به سر می برد. بیشتر پناهجویان برای رسیدن به اروپا از طریق دریای مدیترانه راهی این کشور می شوند.

طی سال جاری میلادی، بیش از 60 هزار مهاجرغیرقانونی با عبور از دریای مدیترانه در لیبی به ایتالیا رفته اند.
ایتالیا یکی از مقاصد اصلی مهاجرانی است که از مبداء شمال آفریقا به آب می‌زنند. این کشور در جنوب اروپا، طی شش ماه گذشته از سال جاری میلادی ۶۵ هزار مهاجر را پذیرفته است.

به این ترتیب تعداد این مهاجران نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۸۰ درصد افزایش یافته است.

به دنبال توافق سال گذشته بین اتحادیه اروپا و ترکیه برای مانع شدن از ورود قایق‌ها به یونان، ایتالیا تبدیل به مقصد اصلی مهاجران غیرقانونی شده است.
221

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود