لاوروف: منتظر توضیح آمریکا هستیم

چهارشنبه 31 خرداد 1396
13:22
لاوروف: منتظر توضیح آمریکا هستیم وزیر خارجه روسیه اعلام کرد، این کشور همچنان منتظر توضیحاتی از سوی واشنگتن در مورد اقدام ائتلاف تحت امر آمریکا در سرنگون کردن جنگنده سوری است.

العالم-اروپا

به گزارش روسیا الیوم، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در کنفرانس خبری با ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه گفت: عملاً ازدحامی در میدان نبرد و در حریم هوایی سوریه به وجود آمده است. طرف‌های بسیاری در عملیات نظامی شرکت دارند؛ نیروهای مسلح سوریه و نیروهای هم‌پیمان آنها از جمله حزب الله و نیروهای مورد حمایت ایران از یک طرف، مخالفان مسلح سوری و نیز تروریست‌ها از سوی دیگر، نظامیان ترکیه‌ای در سوریه به عنوان طرف سوم و نیروهای هوایی روسیه و نیروهای ائتلاف تحت امر آمریکا هم طرف چهارم و پنجم در این جنگ هستند.

لاوروف همچنین تصریح کرد: روسیه همچنان منتظر توضیحاتی از سوی واشنگتن در مورد اقدام ائتلاف تحت امر آمریکا در سرنگون کردن جنگنده سوری است.

وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرد: مسکو و پاریس بر لزوم حل و فصل بحران در سوریه از طریق گفت‌وگو و مبارزه با داعش و النصره توافق دارند.

وی تصریح کرد که با همتای فرانسوی‌اش درخصوص مذاکرات آستانه و ایجاد مناطق "کاهش تنش" در سوریه گفت‌وگو کرد.

لاوروف خاطرنشان کرد که اجرای طرح‌های ایجاد مناطق "کاهش تنش" در سوریه اجازه جدا سازی تروریست‌ها از طرف‌هایی که در آتش بس شرکت می‌کنند، می‌دهد.

وی ادامه داد: طرف آمریکایی از همان ابتدای بحران سوریه به نوعی تلاش کرد جبهه النصره را هدف قرار ندهد و این موضعش کاملا در قبال النصره و داعش فرق می‌کند.

لاوروف افزود: ما با آمریکایی‌ها در این موضوع صریح حرف خواهیم زد و این موضوع را با رکس تیلرسون مطرح خواهم کرد و آنها باید توضیح دهند.

وزیر خارجه روسیه همچنین به بررسی روابط میان روسیه و اتحادیه اروپا پرداخت و گفت:‌ مسکو به عادی سازی روابط دو طرف توجه دارد..

وی درباره بحران با شرق اوکراین افزود: من و لودریان تاکید کردیم که جایگزینی به جای توافقنامه مینسک به عنوان راه حل درگیری‌ها نیست اما این توافقنامه‌ها باید اجرایی شوند.

از سوی دیگر، ژان ایو لودریان خواهان فعال سازی مرکز "هماهنگی هوایی" میان ایالات متحده و روسیه در سوریه شد.

وی افزود: فرانسه و روسیه از تلاش‌ها برای راهکار سیاسی در سوریه حمایت می‌کنند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد