در حمایتی آشکار از رژیم صهیونیستی

کنگره آمریکا مردم فلسطین را تهدید کرد

جمعه 17 تير 1390
04:01
کنگره آمریکا مردم فلسطین را تهدید کرد کنگره آمريکا درحمايتي آشکار از رژيم صهيونيستي، بار ديگر به فلسطيني ها هشدار داد که نبايد براي درخواست به رسميت شناخته شدن کشور مستقل فلسطيني به سازمان ملل مراجعه کنند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم ، کنگره آمریکا در پیامی تهدید آمیز به فلسطینی ها اعلام کرده است که راه به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطینی تنها مذاکره با رژیم صهیونیستی است ونباید برای رفتن به سازمان ملل اصرار کنند.

بعداز یک هفته از تصویب مجلس سنای آمریکا ، مجلس نمایندگان آمریکا نیز با 406 رای موافق در مقابل 6 رای مخالف این مصوبه ضد فلسطینی و حمایتی از رژیم صهیونیستی را تصویب کردند.

کنگره آمریکا ، به تشکیلات خودگردان فلسطین که تاکنون تابع دستورات محض کاخ سفید بوده، هشدار داده است که چنانچه به رجوع به سازمان ملل اصرار کند، کمک های مالی به آن را قطع خواهد کرد.

ناظران معتقدند که مقامات آمریکایی از امضای توافقنامه آشتی ملی بین گروه های فلسطینی بویژه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) و جنبش فتح به رهبری " محمودعباس" راضی نیستند.

آمریکایی ها اعم ازجمهوری خواهان و دموکرات ها همواره به طرف فلسطینی فشار وارد کرده اند که باید رژیم اشغالگر اسراییل را به رسمیت بشناسند.

جنبش حماس و دیگر گروه های مبارز فلسطینی در مقابل این فشارها مقاومت و تاکید کرده اند که این رژیم تروریستی را هرگز به رسمیت نمی شناسند و باید همه سرزمین فلسطین از اشغال صهیونیست ها رها شود و تا آن روز دست از مبارزه و مقاومت برنخواهند داشت.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


دیدار رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست‌وزیر هند


خشونت و آزار زنان اسیر فلسطینی از سوی وزیر افراطی صهیونیست برای کسب آرا+ فیلم


هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق