تنش میان مصر و قطر در نشست سازمان ملل

چهارشنبه 7 تير 1396
20:02
تنش میان مصر و قطر در نشست سازمان ملل مصر، قطر و یک کشور دیگر منطقه را به حمایت از گروه های تروریستی در لیبی متهم کرد.

العالم – مصر

به گزارش پایگاه اسکای نیوز عربی، وزارت خارجۀ مصر اعلام کرد طارق القونی، معاون عربی وزیر خارجۀ این کشور، در نشستی که با ابتکار مصر در سازمان ملل برگزار شد، از حمایتی سخن گفت که گروه ها و سازمان های تروریستی لیبی از سوی قطر و یک کشور دیگر در منطقه دریافت می کنند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجۀ مصر، القونی در این نشست موارد حمایت قطر و کشور دیگر از تروریسم در لیبی را برشمرد.

بر اساس این بیانیه، پس از اعتراض معاون سفیر قطر به این سخنان، مصر با توزیع لیستی از اقدامات قطر در لیبی، در میان حاضران در جلسه، به سخنان نمایندۀ قطر پاسخ داد.

مصر در حال حاضر با حملاتی رو  به روست که افراط گرایان از مبدأ لیبی علیه این کشور انجام می دهند. آخرین مورد این اقدامات روز گذشته بود که 12 خودروی حامل سلاح و مهمات تلاش داشتند از لیبی وارد مصر شوند اما تلاششان با حملۀ جنگنده های مصری ناکام ماند.

مصر، عربستان، امارات و بحرین به دلیل حمایت قطر از تروریسم، روابط خود را با این کشور قطع کرده اند.
 

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز


ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند


زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد