دادگاه آمریکا حکم مصادره ساختمان بنیاد علوی را صادر کرد

جمعه 9 تير 1396
13:07
دادگاه آمریکا حکم مصادره ساختمان بنیاد علوی را صادر کرد یک وکیل دولت آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شده هیئت منصفه دادگاه رسیدگی به پرونده ساختمان «بنیاد علوی» به نفع دولت آمریکا حکم صادر کرده است.

العالم - ایران - آمریکا

یک وکیل دولت آمریکا روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد هیئت منصفه دادگاه رسیدگی به پرونده ساختمان «بنیاد علوی» به نفع دولت آمریکا حکم صادر کرده است.

پیش از این وکلای دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه از اعضای هیئت منصفه دادگاه رسیدگی به پرونده «بنیاد علوی» خواستند ساختمان این موسسه غیرانتفاعی مستقر در منطقه «منهتن» نیویورک و سایر مستغلات آن را مصادره کند.

۶۰ درصد مالکیت این آسمان‌خراش در منطقه منهتن نیویورک که بیش از 500 میلیون دلار ارزش دارد متعلق به بنیاد علوی است و مقامات آمریکایی تلاش دارند تا با مصادره این ساختمان به افرادی که ادعا می‌شود «قربانیان تروریسم ایران» هستند، غرامت بپردازند. 40 درصد سهام دیگر این آسمان‌خراش متعلق به «شرکت آسا» است که مقام‌های آمریکایی ادعا می‌کنند با بانک ملی ایران ارتباط دارد.

وکلای دولت ترامپ در جلسه نهایی دادگاه رسیدگی به این پرونده ادعا کرده بودند که «بنیاد علوی» در جایگاه مالک عمده این آسمان‌خراش از ارتباطات شرکت «آسا» با ایران مطلع بوده و به همین دلیل قوانین تحریم‌های آمریکا علیه ایران را نقض کرده است.

شبکه خبری «بلومبرگ» نوشت دادستان‌های فدرال آمریکا سرانجام پس از تلاشی 9 ساله برای مصادره این آسمان‌خراش توانستند در دادگاه به موفقیت برسند.

مطابق این گزارش، هیئت منصفه دادگاه رسیدگی به این پرونده روز پنجشنبه حکم داد که کنترل این آسمان‌خراش در اختیار دولت ایران است. این دادگاه همچنین حکم کرد که مدیریت ساختمان بنیاد علوی که به ایجاد میلیون‌ها دلار درآمد ناشی از اجاره در سال منجر شده، نقض قوانین تحریمی آمریکا علیه ایران بوده است.

بنیاد علوی، سازمانی مستقل، غیرانتقاعی و خیریه است که اهداف خود را تبلیغ فرهنگ اسلامی و زبان، ادبیات و تمدن فارسی از طریق کمک‌های مالی خیریه و انسان‌دوستانه در قالب برنامه‌های آموزشی، مذهبی و فرهنگی در آمریکا اعلام کرده است. در طول دهه‌‎های گذشته، بنیاد علوی علاوه بر فعالیت در زمینۀ اشاعۀ فرهنگ ایرانی-اسلامی در آمریکا، میلیون‌ها دلار نیز به مدارس، دانشگاه‌ها و سازمان‌های خیریه در این کشور کمک کرده است.

پرونده مربوط به این ساختمان در حالی از یک ماه پیش بار دیگر به جریان افتاد که دادگاه تجدید نظر نیویورک سال گذشته حکم یک دادگاه پایین‌تر برای مصادره و فروش مربوط به برج را رد کرده بود.

حکم جدید هیئت منصفه دادگاه به معنی آن است که دادستان‌های فدرال اکنون می‌توانند تلاش خود برای مصادره این ساختمان را آغاز کنند. بنیاد علوی احتمالاً درخواست تجدید نظر در این حکم را خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد