حرکت چراغ خاموش دموکرات‌ها برای استیضاح ترامپ

يکشنبه 11 تير 1396
23:15
حرکت چراغ خاموش دموکرات‌ها برای استیضاح ترامپ رسانه‌ها از تلاش بی سرو صدای قانونگذاران دموکرات کنگره آمریکا برای ارائه طرح استیضاح ترامپ خبر می‌دهند.

العالم ـ آمریکا
نشریه ‌«هیل» در خبری نوشت که چهار قانونگذار دیگر از حزب دموکرات آمریکا به دنبال حملات توئیتری اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به «میکا برژینسکی» مجری شبکه خبری "ام اس ان بی سی "، حمایت خود را از طرح پیگیری استیضاح ترامپ اعلام کردند. 

پایگاه خبری «یاهو نیوز» روز شنبه گزارش داد که در حال حاضر 25 قانونگذار دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا در حال کار روی طرح استیضاح ترامپ هستند.
کار روی این طرح از آوریل سال جاری میلادی شروع شده است و پشتیبان اصلی این طرح علیه ترامپ، «جمی راسکین» دموکرات ایالت «مریلند» است.

این طرح دموکرات ها با هدف ایجاد یک کمیسیون نظارتی در کنگره آمریکا ارائه شده است و این کمیسیون می تواند با سلب صلاحیت ریاست از ترامپ، زمینه را برای حذف او از کاخ سفید تحت ماده 25 قانون اساسی آمریکا فراهم کند.

ماده 25 قانون اساسی آمریکا اجازه تشکیل یک نهاد مستقل و جداگانه دیگر برای برکنار کردن رئیس جمهور این کشور را بر اساس بررسی ظرفیت های ذهنی و فیزیکی می دهد. این ماده  در سال 1967 میلادی و بعد از ترور «جان اف کندی» ایجاد شد اما در حال حاضر، دموکرات های مجلس نمایندگان می گویند که توئیت های خودسرانه و بی هدف ترامپ نشان دهنده این است که او از نظر ذهنی صلاحیت ریاست در کاخ سفید را ندارد.

کمیسیون نظارتی که بر اساس ماده 25 قانون اساسی تشکیل می شود،‌ متشکل از اعضای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه و همچنین 4 روانپزشک و 4 پزشک خواهد بود.

کنگره آمریکا باید تشکیل این کمیسیون نظارتی را تصویب کند تا این کمیسیون بتواند عدم صلاحیت ترامپ به لحاظ ذهنی و یا جسمی را از طریق بررسی های خود تعیین کند.

راسکین بعد از توئیت های توهین آمیز اخیر ترامپ به مجری شبکه ام اس ان بی سی، با ارسال ایمیلی به همکاران خود در کنگره، از آنها خواست تا از طرح پیشنهادی او برای استیضاح ترامپ حمایت کنند.

راسکین در گف‌وگو با «یاهو نیوز» گفت که توئیت های رئیس جمهور آمریکا حاکی از بی ثباتی او است و همین بی ثباتی ترامپ را برای ریاست در کاخ سفید فاقد صلاحیت می کند.

راسکین افزود: من فرض می کنم که هر انسانی این اجازه را دارد که یک یا دو بار توئیت های مغشوش و گمراه کننده داشته باشد اما موضوع این است که اگر شما شاهد یک الگوی ثابت از این رفتار باشید، این نشان می دهد که مشکلی جدی وجود دارد.

حامی اصلی طرح استیضاح از ترامپ ضمن هشدار درباره اینکه بی ثباتی ترامپ در کاخ سفید روز به روز وخیم تر خواهد شد، گفت: سوالی که وجود دارد، این است که از حالا به بعد مقصد ما در طول 6 ماه، 12 ماه و 18 ماه بعدی کجاست؟ ریاست جمهوری به شدت برای کسانی که قوی ترین وضعیت سلامت روانی را دارند، استرس آور است. (چه برسد به ترامپ با این وضعیت بی ثباتی). ما باید آماده همه احتمالات باشیم.

این خبر در شرایطی منتشر می شود که ترامپ در توئیت های اخیر خود، چهره و بهره هوشی مجری شبکه خبری ام اس ان بی سی را مورد اهانت قرار داده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت