آمریکا به دنبال کاپیتولاسیون در عراق

چهارشنبه 12 مرداد 1390
05:09
آمریکا به دنبال کاپیتولاسیون در عراق دولت آمريکا در نقشه تازه اي براي فرار نظاميان خود از مجازات در صورت ارتکاب جنايت در عراق، به دنبال اعطاي مصونيت حقوقي به نظاميان خود در قالب کاپيتولاسيون است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، "مایکل مولن" رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا گفت: در حصول هرگونه توافق براي ماندن نيروهاي اين كشور در عراق فراتر از ضرب الاجل تعيين شده سال 2011، لازم است كه پارلمان اين كشور با اعطاي مصونيت حقوقي به نظامیان  آمريكايي (کاپیتولاسیون ) موافقت كند.

مولن این سخنان را در سفر به عراق و ديدار با مقامات اين كشور اعلام كرد.

وی در پاسخ به اين سوال كه آيا در هرگونه توافقي ميان آمريكا و عراق در مورد تمديد احتمالي حضور نيروهاي آمريكايي در عراق لازم است كه پارلمان اين كشور به اين نيروها مصونيت اعطا كند؛ گفت: اگر توافقي در اين راستا حاصل شد؛ لازم است كه موضوع اعطاي مصونيت در پارلمان عراق تصويب شود.

هنوز دولت عراق در مورد سخنان مولن در باره اعطاي مصونيت به نيروهاي آمريكايي اظهار نظر نكرده است. 

 



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ارتش ایران: ساعاتی پیش، با حملات گسترده پهپادهای انتحاری، تأسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای تروریست آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را هدف قرار دادیم.


ارتش کویت بامداد چهارشنبه اعلام کرد پدافند هوایی هم‌اکنون در حال مقابله با حملات پهپادی است.


ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم