"شيخ عبدالهادي المحمداوي" روز پنج شنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: موضع جريان صدر درباره اشغالگران براي همه فراکسيون هاي سياسي و جامعه جهاني واضح و روشن است.
وی افزود: جریان صدر با ادامه حضور نیروهای آمریکایی در عراق تحت هر عنوان و بهانه ای مخالف است.
المحمداوی خاطرنشان کرد: در صورت باقی ماندن نیروهای اشغالگر آمریکایی پس از مهلت تعیین شده در توافقنامه امنیتی، جريان صدر قاطعانه موضع خود را تغيير خواهد داد، و براي مقاومت در برابر اشغالگران و اعمال فشار بر نيروهاي آمريکايي براي وادار کردن آنان به خروج از عراق، فراخوان مقاومت خواهد داد.
اين مسئول جريان صدر تاکيد کرد: موضع جریان صدر درباره تمدید ماموریت نیروهای آمریکایی کاملا روشن است، و مقتدی صدر قبلا درباره این مساله هشدار داده است.
المحمداوي خاطر نشان کرد: جريان صدر با همه فراکسيون هاي سياسي گفت و گو خواهد کرد، و با تشریح پیامدهای منفی حضور این نیروها، و یادآوری جنایتهای آنان در عراق، تلاش می کند آن ها را قانع کند که خروج نيروهاي اشغالگر از عراق ضروري است.