"خلف المفتاح" روز یکشنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: آمريکا موضعي انتقامجويانه و صرفا سياسي در قبال اصلاحات در سوريه اتخاذ کرده، و به دنبال آن است که سوريه و تمام منطقه را گرفتار جنگ کند.
المفتاح خاطرنشان کرد: ملت سوريه فرمانهای اخیر رياست جمهوری را رويکردي جديد و گام هايي سازنده و محوري مي داند، که زمينه ساز برقراري نظامي دمکراتیک، چندحزبي و رقابتي در سوريه خواهد بود، و فضايي سياسي را در سوريه حاکم خواهد کرد که از 60 سال پيش تاکنون بي سابقه بوده است.
وي افزود: دو فرمان اخير بشار اسد، نشان مي دهد که گام هاي برداشته شده در مسير اصلاحات جدي و عملي هستند؛ بنابراين انتظار مي رود که سوريه پس از صدور اين فرمانها به ثبات بيشتري برسد.
اين روزنامه نگار سوري با اشاره به ادعای برخي مخالفان مبنی بر اینکه صدور اين فرمانها ناکافي و ديرهنگام است، خاطر نشان کرد: اکثريت افکار عمومي به اين دستورهاي رياستي ديدگاهي مثبت دارند و همين مساله قواعد بازي سياسي را در سوريه به سمت دموکراسي تغيير خواهد داد.