انقلابیون لیبی در 80 کیلومتری طرابلس

يکشنبه 16 مرداد 1390
04:29
انقلابیون لیبی در 80 کیلومتری طرابلس انقلابيون ليبي از در اختيار گرفتن کنترل منطقه راهبردي "بئر الغنم" در 80 کيلومتري جنوب پايتخت اين کشور خبر دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، انقلابیون لیبی که از منطقه کوهستانی جنوب غربی طرابلس درحال پیشروی هستند، توانستند منطقه راهبردی بئر الغنم را که در 80 کیلومتری طرابلس قرار دارد، در کنترل بگیرند.

انقلابیون که از چند هفته قبل در منطقه کوهستانی "نفوسه" مستقر هستند، دیروز به منطقه "بئر عیاد" حمله کردند.

در همین راستا، صدها تن از مبارزان انقلابی لیبیایی، همچنان پیشروی خود را از شمال بسوی شهر "صرمان" که در فاصله 10 کیلومتری غرب طرابلس قرار دارد، ادامه می دهند.
انقلابیون تا فاصله 20 کیلومتری شهر صرمان با هیچگونه مقاومتی از سوی نیروهای قذافی مواجه نشدند، ولی پس از آن با آتش سنگین این نیروها، درگیری ها آغاز شد.

انقلابیون در این مسیر که اکثرشان از داوطلبان هستند، نشان "گردان طرابلس" را همراه دارند.  



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد