نقشه اسرائیل برای شهرک سازی صهیونیستی درعراق

دوشنبه 24 مرداد 1390
06:56
نقشه اسرائیل برای شهرک سازی صهیونیستی درعراق يک روزنامه نگار آمريکايي از نقشه رژيم صهيونيستي براي انتقال صهيونيست ها به عراق زير نظر آمريکا و شهرک سازي براي آنها در اين کشور پرده برداشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، "وين مادسن" در گزارشی تاکيد کرد: اسراييل در آرزوي تسلط بر بخشهايي از عراق است تا روياي اسراييل بزرگ را برای خود تحقق بخشد.

به نوشته شبکه اخبار عراق، "این گزارش شامل اطلاعاتي منتشر نشده درباره نقشه اسرائیل براي انتقال يهوديان کرد از فلسطین اشغالی تحت پوشش سفرهاي زيارتي به شهر "موصل" و استان "نينوا" در شمال عراق است".

برطبق اين گزارش، "يهوديان کرد از زمان حمله آمريکا به عراق در سال 2003 شروع به خريد اراضي در اين منطقه کردند که آن را به ادعای خود ملک تاريخي يهودي مي دانند". 

اين گزارش افزود: سازمان موساد به کمک گروهي از مزدوران و با هماهنگي شبه نظاميان کرد، حملاتي عليه مسيحيان کلداني عراق در مناطق موصل، اربيل، حمدانيه، تل اسقف، قره قوش و نظایر آن انجام و سپس اين حملات را به القاعده نسبت داد تا اين افراد را به زور از مناطق خود کوچ دهد و منطقه از ساکنان اصلي آن خالي شود.

اين روزنامه نگار آمريکايي تاکيد کرد: "نقشه اسراييل اسکان دادن يهوديان کرد به جاي کلدانيها و آشوريهاست".

وی گفت: "دولت آمريکا بر اين نقشه اسرائیل نظارت دارد که افسران موساد آن را با آگاهي رهبران سياسي در دو حزب بزرگ کردها يعني اتحاد ملي به رياست "جلال طالباني" و حزب دموکرات به رياست "مسعود بارزاني" در منطقه کردستان عراق اجرا می کنند".

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست