در اعتراض به حمله ارتش صهیونیستی به غزه

ونزوئلا سفیر رژیم صهیونیستی را اخراج کرد

شنبه 29 مرداد 1390
17:22
ونزوئلا سفیر رژیم صهیونیستی را اخراج کرد کشور ونزوئلا دراعتراض به حمله هوايي رژيم صهيونيستي به نوارغزه ، سفير اين رژيم را اخراج کرد.

به گزارش شنبه شب پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم به نقل رادیو بی بی سی، در بیانیه وزارت امور خارجه ونزوئلا آمده است: کاراکاس با تاکید بر ضرورت احترام به قوانین بین المللی و شرایط صلح ، " شلومو کوهین "سفیر و تعدادی دیگر از کارکنان سفارت رژیم اسراییل را اخراج می کند.

" هوگو چاوز" رییس جمهوری ونزوئلا نیز حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه را محکوم کرد و این رژیم را که در نسل کشی مردم فلسطین دست دارد، رژیمی خونریز و اشغالگر خواند.

وی تاکید کرد: شیمون پرز رییس رژیم صهیونیستی باید به جرم حمله ارتش صهیونیستی به نوار غزه ، به دادگاه جنایی بین المللی در لاهه تحویل و محاکمه شود.

چاوز گفت که ونزوئلا تلاش می کند مواد غذایی و پزشکی برای ساکنان نوار غزه ارسال کند.

سندیکای یکی از دانشگاه های کانادا نیز اعلام کرد که در اعتراض به حمله نظامی رژیم صهیونیستی به نوارغزه قصد دارد اسراییلی ها را از درس دادن و سخنرانی در دانشگاه های کانادا منع کند.

حمله ارتش صهیونیستی به نوار غزه  به شهادت 15 فلسطینی از جمله چند کودک و زخمی شدن شمار زیادی منجر شده است.



 

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست