شبح مرگ همچنان بر سر گرسنگان سوماليايي

صالحي:مسلمانان به کمک مردم سومالي بشتابند

پنج‌شنبه 3 شهريور 1390
06:33
 صالحي:مسلمانان به کمک مردم سومالي بشتابند موگاديشو (العالم) - به رغم اقدامات انسان دوستانه و کمک هاي برخي کشورهاي جهان شبح مرگ همچنان هزاران نفر از مردم گرسنه سومالي را تهديد مي کند و در همين حال وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران از مسلمانان جهان خواست ملت سومالي را دريابند.

علي اكبر صالحي وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران چهارشنبه شب درمصاحبه با خبرنگار شبکه خبري العالم در موگاديشو پايتخت سومالي گفت: مردم سومالي در شرايط بسيار بدي زندگي مي کنند و امت اسلامي بايد با کمک هاي خود به ياري مردم سومالي بشتابند.

به دنبال سفر وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به سومالي، دوربين شبکه خبري العالم همراه هيات ايراني به رياست صالحي بازديد اين هيات از برخي اردوگاه هاي قحطی زدگان در موگاديشو را ثبت کرد.

هيات ايراني از نزديک درجريان مشکلات و گرفتاري هاي مردم سومالي و نيز سير کمک هاي تهران به آنان قرار گرفت.

دراين ميان ، خبر فوت يکي از کودکان براثر شدت گرسنگي اعلام شد و اين درحالي بود که برادر وي نيز منتظر مرگ و يا غذايي بود که بتواند وي را از مرگ نجات دهد و اين وضعيت مصداق بسياري از کودکان و بزرگسالان در سومالي است.

يک شهروند سوماليايي به خبرنگار العالم گفت شبح مرگ هرلحظه ما و کودکان ما را تهديد مي کند و از برادران مسلمان خود تقاضاي کمک داريم .

جمهوري اسلامي ايران با برپايي چادرهايي ، حدود 730 خانواده را اسکان داده است و آماده مي شود تا چادرهاي ديگري را نيز براي اسکان آوارگان بنا کند.

ظاهر رستمي دبيرکل هلال احمر جمهوري اسلامي ايران گفت: حدود 250 تن اقلام ضروري را براي کمک به آوارگان سوماليايي ارسال کرده ايم و آماده ايم تا 5 هزار تن کمک ديگر را نيز بفرستيم.

علي اكبر صالحي وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران به منظور بررسي شرايط قحطي زدگان سومالي سه شنبه (31 مرداد) وارد فرودگاه موگاديشو پايتخت سومالي شد.

 ايران يكي از پيشگام ترين كشورها در كمك رساني به قحطي زدگان سومالي است و براي بررسي استمرار اين كمك ها قرار است رييس جمهور سومالي بزودي به تهران سفر كند. 

0% ...

آخرین اخبار

دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم