رئيس شوراي انتقالي ليبي به عراق مي رود

پنج‌شنبه 3 شهريور 1390
06:46
رئيس شوراي انتقالي ليبي به عراق مي رود دولت عراق از ابراز تمايل رييس شوراي ملي انتقالي ليبي براي سفر به بغداد استقبال کرد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم ، يک منبع آگاه در وزارت امور خارجه عراق  گفت : پس از آن که دولت ، شوراي ملي انتقالي را به رسميت شناخت ، وزارت امور خارجه عراق نامه اي از مصطفي عبدالجليل رييس شوراي ملي انتقالي ليبي دريافت کرد که در آن ابراز تمايل شده است که به عنوان نماينده قانوني ملت ليبي به عراق سفر کند.

وي افزود : عبدالجليل از دولت عراق به سبب به رسميت شناختن شوراي ملي انتقالي ليبي تشکر و قدرداني کرده و سفر به عراق و ديدار با رييس جمهوري ، نخست وزير و شماري از مسوولان عراقي را خواستار شده است.

اين منبع تاکيد کرد : عبدالجليل و اعضاي شوراي ملي انتقالي ليبي علاقمند است که با تجربه عراق پس از سقوط رژيم سابق و چگونگي موفقيت تجربه هاي دموکراسي از قبيل انتخابات مجلس و تدوين قانون اساسي آشنا شود.

هيات وزيران عراق سه شنبه شب تصميم گرفت شوراي ملي انتقالي را به عنوان تنها نماينده قانوني ملت ليبي به رسميت بشناسد.
26

0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد