تاکید سازمان ملل بر اخراج منافقین از عراق

سه شنبه 8 شهريور 1390
05:35
تاکید سازمان ملل بر اخراج منافقین از عراق سازمان ملل متحد بر لزوم اخراج گروهک تروريستي منافقين از عراق تاکيد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، دفتر "نوری المالکی" نخست وزير عراق اعلام کرد که سازمان ملل بر لزوم اجراي مصوبه هيئت دولت عراق درباره اخراج منافقين مقيم اردوگاه اشرف از خاک اين کشور تاکيد کرد.

دفتر نخست وزير عراق در بيانيه اي از ديدار "آد ميلکرت"  نماينده ويژه دبيرکل سازمان ملل متحد در عراق با  نوري المالکي به مناسبت پايان دوره ماموريت ميلکرت در اين کشور خبر داد و گفت: ميلکرت بار ديگر بر حمايت سازمان ملل متحد از عراق در زمینه دستیابی به راه حل درخصوص همه مشکلات باقی مانده و مرتبط با کار اين سازمان، بويژه موضوع اردوگاه اشرف، تاکيد کرد.

پایگاه خبری "براثا" به نقل از بیانیه دفتر نخست وزير عراق افزود :" ميلکرت بر لزوم اجراي مصوبه هيئت دولت درباره کوچاندن افراد مقيم اردوگاه اشرف به خارج از عراق در پايان سال جاري تاکيدکرد".

شايان ذکر است که طبق مصوبه دولت عراق، گروهک تروریستی منافقين به عنوان سازماني تروريستي و دخيل در کشتار عراقي ها بايد تا پايان سال جاري این کشور را ترک کند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب