يك مقام آگاه در وزارت خارجه تکذیب کرد

ادعای هدف قرارگرفتن عربستان ازسوي ايران

چهارشنبه 9 شهريور 1390
15:10
ادعای هدف قرارگرفتن عربستان ازسوي ايران يك مقام آگاه در وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران از اينكه در برخي رسانه‌ها سخن از هدف قرار گرفتن عربستان از سوي ايران آمده است ، ابراز شگفتي كرد و اين ادعاي واهي را كاملا بي اساس خواند.

 به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، يك مقام آگاه در وزارت خارجه ایران در خصوص اظهارات منسوب به امير" نايف " معاون نخست‌وزير و وزير كشورعربستان مبني بر مشكلاتي كه از سوي ايران، عربستان را هدف قرار داده است، گفت: ايران همواره خواستار ثبات، آرامش و شكوفايي براي كشور عربستان بوده و چيزي به نام مشكلاتي كه عربستان را مورد هدف قرار مي‌دهد، وجود ندارد.

اين منبع آگاه اضافه كرد: امنيت عربستان و ايران به يكديگر مرتبط بوده و جمهوري اسلامي ايران امنيت عربستان را امنيت خود مي‌داند.

اين مقام آگاه از اينكه در برخي رسانه‌ها سخن از هدف قرار گرفتن عربستان از سوي ايران آمده ابراز شگفتي كرد و اين ادعاي واهي را كاملا بي اساس خواند و ناشي از جريان سازي‌هاي خبري عليه ايران و ايجاد ابهام در بين كشورهاي منطقه تلقي كرد.

0% ...

آخرین اخبار

ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب