یک سال پس از کشتار شهروندان ترک؛

ترکیه سفیر اسرائیل را اخراج می کند

جمعه 11 شهريور 1390
10:27
ترکیه سفیر اسرائیل را اخراج می کند پس از گذشت بيش از يک سال از حمله وحشيانه رژيم اشغالگر به ناوگان آزادي در مسير غزه و کشته شدن چند شهروند ترک، وزير امورخارجه ترکيه از تصميم اين کشور براي اخراج سفير رژيم صهيونيستي خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، احمد داود اوغلو امروز اعلام کرد، ترکیه تصمیم گرفته سفیر رژیم اشغالگر را اخراج و همه توافقنامه های نظامی با این رژیم را به حال تعلیق درآورد.

اوغلو در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: در این مرحله، سطح روابط ترکیه و اسرائیل تا دبیر دوم کاهش می یابد، و همه کارمندان مافوق دبیر دوم و بویژه سفیر حداکثر تا چهارشنبه از ترکیه خارج می شوند.

اوغلو دیروز گفته بود که در صورت ادامه مخالفت رژیم اشغالگر با عذرخواهی به دلیل حمله نظامیان این رژیم به ناوگان آزادی، طرح "ب" را اجرا کرده و این رژیم را تحریم می کند.

نظامیان رژیم اشغالگر 31 مه 2010 با حمله به ناوگان آزادی 9 فعال ترک را کشتند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است