ازدواج قسطي در عربستان

دوشنبه 14 شهريور 1390
12:18
ازدواج قسطي در عربستان يکي از زنان فعال در عربستان سعودي با هدف مبارزه با پديده پير دختري، طرح ازدواج قسطي راه اندازي کرده است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم به نقل از خبرگزاري پانا، "عبير حسن" از زنان فعال در عربستان به تازگي در ابتکاري جالب و با هدف مبارزه با پديده پير دختري در کشورش، طرح ازدواج قسطي را به اجرا در آورد.

بنابر اين گزارش، اين زن سعودي که يک مؤسسه خيريه دارد، مراسم ازدواج جوانان را تقبل مي کند و در مقابل آنان بايد اين هزينه را به صورت قسطي و در دراز مدت به مؤسسه بازگردانند.

وي که تاکنون 51 جشن ازدواج قسطي برگزار کرده است؛ شرطش براي برگزاري اين مراسم اين است که در اين جشن بيش از 300 مهمان شرکت نکنند.

اين فعال زن عربستاني خاطرنشان کرد: براي ما کارمند و غير کارمند فرقي ندارد. مهم اين است که زوجين ضامن داشته باشند تا در صورت ناتواني در پرداخت اقساط ، قسط آنان عقب نيفتد.

وي گفت:اکنون ما با هدف گسترش فعاليت خود، در حال مذاکره با چندين بانک سعودي هستيم تا بتوانيم از آنان بودجه بگيريم و بر اين نوع ازدواج ها بيافزاييم.

خانم عبير حسين افزود: ما همچنين با شرکت هاي مختلف فروش ادوات و اثاث منزل مذاکره کرده ايم تا بتوانيم اثاث و لوازم اصلي منزل را به قيمت هاي بسيار ارزان در اختيار زوج هاي جوان قرار دهيم.

بنابر اين گزارش هزينه جشن ازدواج در عربستان سعودي حدود 70 هزار دلار است اما عبير حسن مي گويد: ما تلاش مي کنيم اين مراسم را با يک سوم يا حد اقل نصف قيمت برگزار کنيم.    

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

افزایش بهای بنزین در باک خودروی «یانکی‌ها»؛ چرا سوخت ارزان نمی‌شود؟


آمریکا بانک ترکیه‌ای را به اتهام همکاری مالی با ایران تحریم کرد


پنتاگون در کمین بودجه سلامت آمریکا؛ آیا بودجه مبارزه با ایدز و سل در خدمت جنگ در می آید؟


حماس: رژیم صهیونیستی همچنان در پی اخراج مردم غزه است


شوک تازه به بازار سوخت آمریکا؛افزایش بهای گازوئیل رکورد زد


آیا رژیم صهیونیستی اسرای لبنانی را آزاد کرد؟


تشییع باشکوه دو شهید در کرمانشاه؛ مردم بار دیگر پای عهد با شهدا ایستادند


مرزبان پاوه در مقابله با گروهک ضدانقلاب شهید شد


ناو زنگ زده آبراهام لینکلن ؛ نمادی از افول و فرسودگی هژمونی آمریکا


سخنگوی ارتش: بحران‌های داخلی آمریکا و معضلات این کشور نتیجه تجاوز به کشورهای مستقل است