به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، عاموس گلعاد صبح امروز در مصاحبهاي راديويي گفت: برخلاف آنچه منتشر شده است ، وابسته نظامي اسرائيل به فعاليت خود در ترکيه ادامه ميدهد.
پیش از این مقامات ترکیهای اعلام کرده بودند که به مناسبات نظامی خود با رژیم صهیونیستی پایان دادهاند و همه قراردادهای موجود نظامی را لغو کردهاند.
اما این مقام نظامی رژیم اسرائیل در ادامه با تهدید ضمنی آنکارا تهدید کرد، ترکيه درصورتي که بخواهد شيوه اي افراطي درپيش گيرد، ضربه سنگيني مي خورد و اين مساله به اسرائيل قدرت مانور مي دهد.
گلعاد همچنين با اشاره به سخنان ژنرال ايزنبرگ، اخبار مربوط به احتمال وقوع جنگ فراگير درمنطقه را بي پايه و اساس دانست و گفت: اوضاع امنيتي اسرائيل از گذشته بهتر است زیرا با حملات تروريستي در داخل روبرو نيست و از طرفي نيز داراي قدرتي بازدارنده در شمال و جنوب است و از سوی دیگر ميان ارتش هاي عربي و نيز رژيم هاي حاکم در منطقه که دچار بي ثباتي شده ائتلافي وجود ندارد، هرچند که نبايد به اين بي ثباتي ها بي توجه بود.
وي درباره نشست اخير ايهود باراک وزير جنگ رژيم صهيونستي با محمود عباس رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين گفت: با توجه به تصميم فلسطيني ها براي مراجعه به سازمان ملل در بيستم سپتامبر و مطرح کردن ايده تشکيل کشور مستقل فلسطين، باراک تلاش مي کند تا از وخيم شدن اوضاع جلوگيري کند که البته اين مساله به نفع فلسطيني ها نيز هست.