در برنامه اين هفته "العين الاسرائيليه" (از نگاه رسانه هاي اسرائيل) شبکه خبري العالم که به بررسي تظاهرات و اعتراض هاي گسترده در رژيم صهيونيستي اختصاص داشت؛ آمده است:صهيونيست ها که به اميد تحقق عدالت اجتماعي و برخورداري از مزاياي مختلف شهروندي فريب وعده هاي بيانگذاران صهيونيسم را خورده و از نقاط مختلف جهان راهي سرزمين هاي اشغالي فلسطيني شده اند، امروزه با اين واقعيت روبرو هستند که داستان سرزمين موعود، افسانه اي براي ترويج رويکرد صهيونيسم بيش نبوده است.
گزارشگر اسرائيلي در اين خصوص گفت: بيش از 400هزار اسرائيلي در اعتراض به سياست هاي کابينه نتانياهو در پارک "روچيلد" تل آويو گرد هم آمدند.
به دنبال برگزاري اين تظاهرات گسترده، تلويزيون اسرائيل بخشي از سخنان مسؤولان جنبشهاي معترض به سياست هاي نتانياهو را در تجمع 400 هزار نفري پخش کرد.
"دني ليف" يکي از مسؤولان جنبش هاي معترض گفت: اين يک جشنواره نيست.اسرائيليها از فقدان عدالت اجتماعي در سرزميني که آن را بهشت يهوديان مي خوانند بستوه آمده اند.
وي افزود: در تابستان امسال بطور ناگهاني از خواب غفلت بيدار شديم و هرگز از عملکرد ناعادلانه دولت چشم پوشي نمي کنيم.
"آيتسيک شمونيلي" رئيس اتحاديه دانشجويان اسرائيلي نيز در اين خصوص گفت: بايد به بي توجهي دولت به مطالبات دانشجويان و جوانان اسرائيلي پايان دهيم.
گزارشگر تلويزيون اسرائيل خاطرنشان کرد: دهها نفر از معترضان بي خانمان اسرائيلي پس از برگزاري تظاهرات چادرهايي را در پارک روچيلد برپا و تاکيد کردند تا زماني که دولت به مطالبات آنان در خصوص مسکن پاسخ ندهد همچنان در چادرها اقامت خواهند کرد.
وي افزود: جوانان اسراييلي، سياستهاي اقتصادي دولت راستگراي بنيامين نتانياهو را در كانون اعتراضات خود قرار دادهاند.
گزارشگر تلويزيون اسراييل گفت: اين تظاهرات در ابتدا با ابتكار جوانان و با استفاده از فيسبوك و ديگر شبكههاي اجتماعي و اينترنت آغاز شد و به سرعت ابعاد آن گسترش يافت تا جايي که در تظاهرات پارک روچيلد هزاران نفر به تظاهرکنندگان جوان پيوستند.