محاکمه دانشجویان معترض به اسراییل درآمريکا

پنج‌شنبه 17 شهريور 1390
14:05
محاکمه دانشجویان معترض به اسراییل درآمريکا نمايندگان دادستان کل ايالت کاليفرنياي آمريکا درتوجيه پيگرد قضايي و محاکمه 10 دانشجوي مسلمان گفتند که اين دانشجويان با سردادن شعارهايي انتقاد آميزهنگام سخنراني "مايکل اورين " سفير اسراييل در واشنگتن در دانشگاه جنوب کاليفرنيا، مرتکب اقدامي غيرقانوني شده اند.

به گزارش روز چهارشنبه پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم به نقل از منابع خبری، پيگرد قضایی اين دانشجويان مسلمان، جنجال گسترده اي را درباره آزادي بيان ادعایی آمريکا بدنبال داشته است.

اين مساله به فوريه سال 2010 برمی گردد، در آن زمان 10 دانشجوي مسلمان علیه اسراییل شعارهايي سر دادند که به گفته نمايندگان دادستان، سفير اسرایيل در آمریکا را ناراحت کرد و بر سخنراني وي درباره روابط آمريکا و اسرایيل تاثير گذاشت.

اين دانشجويان خطاب به سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا تاکید کردند که او یک جنايتکار جنگي است.

مسلمانان کاليفرنيا معتقدند که اين دانشجويان به خاطرمسلمان بودن و اعتراض به رژیم صهیونیستی تحت پيگرد قضایی قرارگرفته اند.

مديريت دانشگاه پيشتر اين دانشجويان را فرا خوانده و اقدامات تاديبي ضد آنان اتخاذ کرده بود اما پس از گذشت بيش از يکسال بار ديگر علیه آنان پرونده سازي شده است

این اقدام دولت آمریکا، انتقاد واعتراض مسلمانان را بدنبال داشته است.

" سلام المریاتی" مدیر اجرایی شورای اسلامی تاکید کرده است که دانشجویان مسلمان تنها به دلیل اعتراض به جنایات اشغالگران اسراییلی علیه نوار غزه تحت تعقیب قرار گرفته اند.

" معتز" یک فلسطینی الاصل و پدر یکی از این ده دانشجو، گفت که هرگز نشنیده ایم که دانشجویان غیرمسلمان بخاطر اعتراض محاکمه شده باشند در حالیکه دولت آمریکا مدعی آزادی بیان ، کرامت و آبرو برای همه شهروندان آمریکایی است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است