خشونت بی‌سابقه علیه شیعیان عربستان

سه شنبه 12 مهر 1390
15:43
خشونت بی‌سابقه علیه شیعیان عربستان درپي درگيري بي سابقه نيروهاي سعودي با ساکنان مناطق شرقي و شيعه نشين، و مجروح شدن شماري از شهروندان؛ وزارت کشور عربستان عامل اين درگيري ها را عوامل بيگانه دانست!

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، وزارت کشور عربستان امروز اعلام کرد، در درگیری های دیشب در منطقه "العوامیه" مرکز استان قطیف 14 نفر مجروح شدند که 11 نفر از آنها ازنیروهای پلیس هستند.

این درحالی است که منابع عربستانی در شهر العوامیه دیروز اعلام کردند، درگیری های در این شهر با تیراندازی نیروهای سعودی بسوی مردم آغاز شد.

در پی این درگیری ها و حملات نیروهای سعودی، ساکنان مناطق و شهرهای مجاور نیز برای یاری مردم العوامیه، بسوی این شهر شتافتند.

وزارت کشور عربستان یک روز پس از این درگیری ها، یک کشور خارجی را عامل این حوادث دانست؛ بدون آنکه به نام این کشور اشاره ای بکند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پنتاگون در کمین بودجه سلامت آمریکا؛ آیا بودجه مبارزه با ایدز و سل در خدمت جنگ در می آید؟


حماس: رژیم صهیونیستی همچنان در پی اخراج مردم غزه است


شوک تازه به بازار سوخت آمریکا؛افزایش بهای گازوئیل رکورد زد


آیا رژیم صهیونیستی اسرای لبنانی را آزاد کرد؟


تشییع باشکوه دو شهید در کرمانشاه؛ مردم بار دیگر پای عهد با شهدا ایستادند


مرزبان پاوه در مقابله با گروهک ضدانقلاب شهید شد


ناو زنگ زده آبراهام لینکلن ؛ نمادی از افول و فرسودگی هژمونی آمریکا


سخنگوی ارتش: بحران‌های داخلی آمریکا و معضلات این کشور نتیجه تجاوز به کشورهای مستقل است


هوشمندسازی عدالت؛ محور جدید مناسبات قضایی ایران و روسیه


دیپلماسی در لباس معنویت؛ روایت رسانه‌های هند از دیدار رئیس دستگاه قضا