یک کارشناس عربستانی

رژیم سعودی بجای فرافکنی،اصلاحات را آغاز کند

پنج‌شنبه 14 مهر 1390
11:25
رژیم سعودی بجای فرافکنی،اصلاحات را آغاز کند يک کارشناس عربستاني،بيانيه وزارت کشور عربستان در خصوص رويدادهاي منطقه العواميه را فاقد "ارزش و اعتبار" ادانست و گفت که تنها راه پيش روي رژيم سعودي اصلاحات سياسي واقعي در عربستان دانست.

خانم " مضاوي الرشيد " روز پنجشنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم، تصریح کرد: رژیم سعودی که آغاز بهار عربی در عربستان مواجه شده، طفره رفتن از تغییرات و اصلاحات واقعی و ایجاد خفقان در عربستان را در دستور کار خود قرار داده است.

وی ، فرار رژیم سعودی از واقعیت انقلاب در عربستان را چاره این رژیم ندانست و گفت که دخالت های رژیم سعودی در بحرین و یمن و پناه دادن به دیکتاتور تونس و حمایت از دیکتاتور مصر بیانگر عمق نگرانی و اضطراب این رژیم از وقوع انقلاب در عربستان است.

این کارشناس عربستانی به رژیم سعودی توصیه کرد که " خشونت بیشتر علیه مردم معترض عربستان " را پیگیری نکند و ادعای مسلح بودن مردم عربستان در منطقه الشرقیه را پوچ خواند.

الرشید ، ادعای مطرح شده در بیانیه وزارت کشورعربستان مبنی بر استفاده جوانان منطقه الشرقیه از سلاح در رویارویی با نیروهای امنیتی و نظامی سعودی را رد کرد.

وی با بیان اینکه " درعربستان رسانه های مستقل وجود ندارد" ، دستیابی به اطلاعات درست از تحولات این کشور را مشکل خواند.

این کارشناس عربستانی، برخی فتواهای علمای درباری سعودی از جمله حرام بودن خوردن گوشت گوسفند ذبح شده توسط شیعیان و یا حرام بودن ازدواج یک مسلمان سنی با مسلمان شیعه، تحریم رستوران ها و داد و ستد با بازرگانان شیعه بخشی از اعمال فشارهای سازمان دهی شده علیه مردم عربستان است که قطعا به انفجار سیاسی در این کشور منجر خواهد شد.  

الرشید با بیان اینکه" درخواست آزادی زندانیانی که بدون محاکمه سالهاست در زندان های سعودی بسر می برند ، شورش علیه رژیم سعودی نیست"، تاکید کرد که ادعاهای این رژیم مبنی بر دخالت طرف های خارجی در ناآرامی های منطقه العوامیه و الشرقیه کمکی به حل مشکلات داخلی عربستان نمی کند.

0% ...

آخرین اخبار

شوک تازه به بازار سوخت آمریکا؛افزایش بهای گازوئیل رکورد زد


آیا رژیم صهیونیستی اسرای لبنانی را آزاد کرد؟


تشییع باشکوه دو شهید در کرمانشاه؛ مردم بار دیگر پای عهد با شهدا ایستادند


مرزبان پاوه در مقابله با گروهک ضدانقلاب شهید شد


ناو زنگ زده آبراهام لینکلن ؛ نمادی از افول و فرسودگی هژمونی آمریکا


سخنگوی ارتش: بحران‌های داخلی آمریکا و معضلات این کشور نتیجه تجاوز به کشورهای مستقل است


هوشمندسازی عدالت؛ محور جدید مناسبات قضایی ایران و روسیه


دیپلماسی در لباس معنویت؛ روایت رسانه‌های هند از دیدار رئیس دستگاه قضا


اقتدار کشتی‌گیر ایرانی در قرقیزستان؛ طلای «گیولش» بر گردن مصطفی نجفی


صنایعی فراتر از مرزها؛ در شهرک‌های صنعتی بوئین‌زهرا +فیلم