استاد حقوق بين الملل دانشگاه جورج تاون :

تلاش برای تخریب روابط تهران ریاض

پنج‌شنبه 21 مهر 1390
11:34
تلاش برای تخریب روابط تهران ریاض يک استاد حقوق بين الملل دانشگاه جورج تاون، گفت : اتهامات اخير دولت آمريکا عليه ايران، با هدف تلاش براي جلوگيري از هرگونه رابطه نزديک ميان تهران و رياض بوده است.

" داود خيرالله " روز پنجشنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم، گفت : رويارويي ميان ايران و آمريکا از سالها پيش وجود دارد، اما رويارويي نظامي در اين شرايط بعيد است.

وي با بيان اينکه ترور سفير عربستان در واشنگتن به نفع ايران نيست ، افزود: اتهام آمريکا علیه ايران درباره دست داشتن در توطئه ترور سفير عربستان در واشنگتن بخشي از اقدامات مستمری است که هدف آن جلوگيري از هرگونه ارتباط نزديک ميان ریاض و تهران است.

خيرالله اظهارداشت : باور کردن ادعاهای واشنگتن دشوار است به ويژه اينکه کارشناسان دستگاه اطلاعاتی آمريکا مي گويند چنين اقدامي به حدي بچگانه است که نمي توان باور کرد مقام های ايران چنين اقدامي انجام دهند. 

استاد حقوق بين الملل دانشگاه جورج تاون به اقدام غرب در ترور دانشمندان هسته اي ايراني يا تلاشهاي خرابکارانه در ايران اشاره کرد و گفت : اگر ايران بخواهد به اين اقدامات واکنش نشان دهد چرا سفير عربستان را انتخاب مي کند؟

داود خيرالله تصريح کرد: آمريکا هر اقدامي که بتواند براي تنگ کردن عرصه بر ايران انجام مي دهد و بايد توجيه هايي نزد هم پيمانان خود براي اين اقدام بياورد و ممکن است ساختن اين اتهامات در اين چارچوب باشد.

وي افزود: اگر هم پيمانان با اظهارات آمريکا متقاعد شوند ممکن است به اتخاذ تدابيري عليه تهران منجر شود و اين مسئله به ميزان آمادگي دوستان واشنگتن براي عمل کردن به تدابير مورد نظر کاخ سفید  بستگي خواهد داشت.

خيرالله گفت : آمريکا سعي دارد ايران را در افکار عمومي اينطور جلوه دهد که همان موضعي را در قبال عربستان اتخاذ مي کند که در قبال اسرائيل اتخاذ کرده است.

وي تاکيد کرد اکنون سوالات زيادي حتي از سوي کارشناسان دستگاه اطلاعات آمريکا درباره اتهامات کاخ سفید عليه ايران مطرح است.

استاد حقوق بين الملل دانشگاه جورج تاون با اشاره به اينکه اين اتهام به تصميم لابي هاي مسلط بر دولت آمريکا مطرح شده است ، هشدار داد : قطع رابطه عربستان با ايران به دنبال اين اتهام بدان معنا است که آمريکا در طرح خود موفق شده است.

خيرالله بعيد دانست مطرح کردن اينگونه اتهامات به کاهش بحران هاي داخلي آمريکا يا خروج از اين بحران ها منجر شود.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه