جوانان، عناصر اصلی موفقیت انقلاب یمن

شنبه 23 مهر 1390
18:29
جوانان، عناصر اصلی موفقیت انقلاب یمن يک فعال يمني، جوانان اين کشور را عناصر اصلي موفقيت انقلاب دانست و تاکيد کرد : خشونت رژيم صالح و کشتار معترضان، جوانان را از ادامه راه انقلاب باز نخواهد داشت.

" محمد الظاهري " روز شنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم، رژيم علي عبدالله صالح دیکتاتور یمن و همدستانش را مسئول کشتار روزانه جوانان انقلابي در تظاهرات مسالمت آميز مردمي این کشور دانست و تاکید کرد: انقلاب جوانان يمني، انقلابي مسالمت آميز و به دور از خشونت است.

وی تاکید کرد :انقلاب جوانان يمني همچنان ادامه دارد و کشته شدن ده ها نفر از مردم در تظاهرات روزانه علیه رژیم صالح جوانان را از ادامه راه انقلاب باز نخواهد داشت.

الظاهري با تاکید براینکه جوانان در انديشه بازنگري در روند مسالمت آمیز انقلاب هستند، افزود : ميان مسالمت آميز بودن و تسليم پذير بودن تفاوت وجود دارد؛ کشتارهاي مردم يمن به امري روزمره تبديل شده و وقت آن فرا رسيده است که انقلاب مردم يمن وارد مرحله ای جدید شود .

وي بر لزوم تقويت نقش و اهداف شوراي ملي انقلاب يمن تاکيد کرد و گفت: دیدگاه انقلابيون بايد درصدر فعاليت های سياسي قرار گيرد.

الظاهري با اشاره به اينکه دو جنبه انقلابي و سياسي در يمن وجود دارد ، خاطرنشان کرد " مهم اين است که درجهت تقويت حرکت انقلابيون پيش برويم، به ويژه اينکه عامل اصلي براي موفقيت انقلاب يمن ، تکيه به جوانان انقلابي است و نبايد تنها به پوشش راه پيمايي ها و تظاهرات توسط رسانه ها تکيه کرد.

وي عبدالله صالح را به تلاش براي نظامي کردن انقلاب مسالمت آميز يمن و به خشونت کشيدن آن متهم کرد و گفت : اين تلاش محکوم به شکست است و اکنون بايد با تقويت فعاليت هاي انقلابي، درجهت قطعي شدن انقلاب حرکت کرد.

 

 

 



0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت