"علی برکه" روز جمعه در گفتگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: طبيعي است که رژيم صهيونيستي از فلسطيني ها، عرب ها و مسلمانان هراسان باشد و اين هراس در سالروز شکست (روز نکسه) به اوج خواهد رسيد.
وي گفت: رژيم صهيونيستي سرزمين هاي عربي و فلسطين را اشغال کرده و طبيعي است که متجاوز از روز انتقام هراسان باشد.
برکه تصريح کرد: ملت فلسطين از سرزمينش چشم پوشي نخواهد کرد و ملت هاي عربي و اسلامي نيز در کنار ملت فلسطين خواهند ماند.
وي گفت: اشغالگري صهيونيست ها شکننده است و اين امر در سالروز فاجعه اشغال سرزمین فلسطین (روز نکبت) مشخص شد چرا که رژیم صهیونیستی حضور هزاران فلسطيني خواهان بازگشت به سرزمین فلسطین را در مرزهای فلسطین اشغالی تحمل نکرد و به سمت آنها تيراندازي کرد و همه نيروهاي خود را عليه تجمع مسالمت آميز آنها به خدمت گرفت.
برکه خاطرنشان کرد: اين حادثه در سالروز نکسه نيز تکرار خواهد شد و می دانیم که رژيم صهيونيستي در برابر تجمع فلسطيني ها که خواهان گرفتن حقوقشان هستند، همه توان خود را به کار خواهد گرفت.