به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، مردم معترض در شهرهای واشنگتن و نیویورک با آمدن به خیابانها علیه نظام سرمایه داری و بحران های اقتصادی موجود در آمریکا تظاهرات کردند.
علاوه بر واشنگتن و نیویورك، بسیاری از ایالت ها و شهرهای مختلف آمریكا شاهد تظاهرات مشابه مردم معترض بود.
نیویورك به عنوان پایتخت اقتصادی آمریكا شب گذشته شاهد تظاهرات گسترده مردم زیر باراش باران و تدابیر شدید امنیتی و خشونت پلیس بود.
تظاهركنندگان تلاش كردند تا بازار بورس نیویورك در منطقه وال استریت را به تصرف خود درآوردند و نیروهای پلیس تمامی خیابان های منتهی به وال استریت را بستند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات با سردادن شعار علیه نظام سرمایه داری، بركناری بولومبرگ شهردار این شهر را خواستار شدند.
پلیس ضد شورش نیز مردم معترض را مورد ضرب و شتم قرار داد و حدود 400 نفر از آنها را بازداشت کرد.
شهر واشنگتن پایتخت سیاسی آمریكا نیز باوجود تمامی محدودیت ها شاهد برگزاری تظاهرات بود و مردم در دسته های كوچك در اطراف كاخ سفید علیه نظام سرمایه داری شعار داده و حمایت خود را از تلاش مردم نیویورك برای تصرف بازار بورس این شهر اعلام كردند.
شهر لس آنجلس نیز شاهد تظاهرات هزاران نفراز مردم در حمایت از تصرف وال استریت بود و آنها خیابان های اصلی این شهر را مسدود كردند.
تظاهركنندگان شعار "آمریكا را تصرف كنید" سر می دادند و نیروهای پلیس با حمله به آنها، تعدادی را دستگیر کرد.
صدها نفر نیز در شهر "پورتلند" از ایالت اورگون دست به تظاهرات زدند و پلیس تظاهرات آرام مردم را به خشونت كشید و بیش از 25 نفر از آنها را بازداشت كرد.
گروهی از مردم شهر "فینیكس" ایالت آریزونای آمریکا نیز در همبستگی با سایر تظاهركنندگان در سراسر آمریكا تظاهرات کردند.
قیام مردم آمریكا موسوم به جنبش وال استریت بار دیگر سراسر آمریكا را فرا گرفته است و خواسته اصلی این جنبش با عنوان "تصرف وال استریت"، سقوط نظام سرمایه داری است.