بی توجهی غرب به سرنوشت مردم یمن

يکشنبه 15 خرداد 1390
06:56
بی توجهی غرب به سرنوشت مردم یمن فعال سياسي يمني با اشاره به بي توجهي غرب به سرنوشت مردم يمن تاکيد کرد، غربي ها با رژيم عبدالله صالح روابطي نزديک دارند و کشته شدن مردم يمن هيچ اهميتي براي آنها ندارد.

مرواد العود روز یکشنبه در گفت و گو با شبکه العالم، با اشاره به درخواست صالح از غرب براي برگزاري انتخابات گفت:  کشورهاي غربي از جمله آمريکا، انگليس و فرانسه با رژيِم عبدالله صالح روابط محکمي  دارند، و کشته شدن مردم یمن توسط صالح هيچ اهميتي برای آنها ندارد.

وی افزود: ثبات و امنيت يمن هيچ اهميتي براي کشورهاي همسايه ندارد، بلکه آنها فقط به دنبال اين هستند که  فردي از سوی آنها در يمن  حکومت کند، اگر چه به مرگ همه ملت  ختم شود . 

العود خاطرنشان کرد: یمنی ها با هرگونه میانجی گری که به کناره گیری سریع صلاح و رژیم او منجر نشود مخالفند.



0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ