به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، 30 اتحادیه صنفی و كارگری انگلیس در هفته های گذشته با نظرخواهی از اعضای خود با اكثريت قاطع بر برگزاری اين اعتصاب تایید كرده اند.
مقامات "كنگره اتحادیه های صنفی و كارگری" انگلیس موسوم به "تی یو سی" گفتند که حدود دو میلیون و 600 هزار نفر از كارمندان و كارگران به برگزاری اعتصاب رای مثبت داده اند.
پیش بینی می شود كه اكثر بخش های دولتی و عمومی انگلیس امروز یا بطور كامل تعطیل یا فعالیت آنها با اختلال گسترده همراه شود.
بخش های آموزشی، بهداشت و درمان، خدمات عمومی، سازمان مهاجرت و مرزبانی، شهرداری ها و شوراهای محلی، كتابخانه ها، موزه ها از جمله بخش هایی هستند كه بشدت تحت تاثیر اعتصاب قرار خواهند گرفت.
نخستین كاركنانی كه به نشانه اعتراض دست از كار می كشند، كاركنان سازمان مهاجرت و مرزبانی مستقر در فرودگاه ها و بنادر انگلیس هستند كه اعتصاب 24 ساعته خود را آغاز می كنند.
به گفته "مایكل گاو" وزیر آموزش و پرورش انگلیس، حدود 90 درصد مدارس در انگلیس و ولز روز چهارشنبه تعطیل خواهد بود.
كارمندان و كارگران انگلیسی امروز علاوه بر اینكه دست از كار می كشند، تجمعات اعتراضی را در برخی مناطق این كشور برگزار خواهند كرد تا به سیاست های دولت ائتلافی اعتراض كنند.
محور اصلی اعتراض كاركنان بخش های عمومی و دولتی انگلیس به برنامه دولت ائتلافی برای ایجاد تغییر در صندوق های بازنشستگی است.
مذاكرات طولانی نمایندگان دولت و اتحادیه های كارگری برای حل اختلافات موجود در مورد صندوق های بازنشستگی حدود دو هفته پیش بدون نتیجه پایان یافت.
اتحادیه های صنفی و كارگری انگلیس پس بی نتیجه ماندن مذاكرات روز 30 نوامبر(9 آذر) را به عنوان روز اعتصاب سراسری و روز ملی اقدام علیه سیاست های دولت ائتلافی این كشور تعیین كردند.
دولت انگلیس قصد دارد سن بازنشستگی را در بخش های خدمات عمومی از 60 سال به 66 سال افزایش دهد و همزمان حق بازنشستگی پرداختی از سوی كارگران و كارمندان را نیز حدود سه درصد افزایش دهد.
اتحادیه های صنفی و كارگری انگلیس معتقدند تغییرات پیشنهادی دولت برای صندوق های بازنشستگی به معنای این است كه كاركنان باید پول بیشتری به صندوق بریزند، سال های بیشتری كار كنند و در نهایت هنگام بازنشستگی، مستمری كمتری دریافت كنند.
سیاست ریاضت اقتصادی دولت ائتلافی انگلیس كه با كاهش اعتبارات عمومی و كمك های دولتی به صندوق های بازنشستگی همراه بوده، طی یك سال گذشته با مخالفت های گسترده اتحادیه های صنفی و كارگری این كشور مواجه شده است.
اعضای اتحادیه های صنفی و كارگری انگلیس 26 ماه مارس (ششم فروردین) تظاهرات اعتراضی بزرگي را با حضور 500 هزار نفر در شهر لندن برگزار كردند و خواستار توقف كاهش اعتبارات خدمات عمومی در این كشور شدند.
همچنین بیش از 300 هزار نفر از اعضای اتحادیه های صنفی معلمان انگلیس در تیرماه امسال با برگزاری یك اعتصاب 24 ساعته، اعتراض خود را به آنچه كه دست اندازی دولت به صندوق های بازنشستگی خواندند، اعلام كردند.
جورج اوزبورن وزیر دارایی انگلیس به رغم مخالفت گسترده با سیاست های ریاضت اقتصادی دولت این كشور، روز سه شنبه طی سخنانی در پارلمان بر ادامه این سیاست ها تاكید كرد و گفت: برای كاهش كسری بودجه كشور چاره ای جز ادامه این سیاست های دردناك نیست.
وی با انتقاد از برنامه اعتصاب عمومی كارمندان و كارگران بخش های عمومی گفت: برگزاری اعتصاب در شرایط كنونی كشور اقدامی غیرمسئولانه است.
دولت انگلیس می گوید اعتصاب روز چهارشنبه می تواند 500 میلیون پوند به اقتصاد این كشور خسارت بزند ولی اتحادیه های صنفی انگلیس این رقم را اغراق آمیز خوانده اند.