علي اليامي امروز (پنجشنبه) در مصاحبه با شبکه خبري العالم تصريح کرد: سياست هاي ظالمانه آل سعود بر کسي پوشيده نيست. قوانين و قدرت کامل در عربستان در دست حکام است و حکام از اين قوانين و قدرت براي سرکوب افرادي که خواهان مطالبه حقوق قانوني خود هستند ، استفاده مي کنند. حال اين افراد جزو اقليت يا عامه مردم باشند براي آنها فرقي نمي کند .
اليامي افزود: آلامي که اقليت ها در عربستان متحمل مي شوند ، عامه ملت دچار آن است .رژيم حاکم بيش از همه حقوق اقليت ها را نقض مي کند و وجهه اقليت ها را به علت مذهب شان در افکار عمومي مخدوش جلوه مي دهد.
وي گفت: رژيم حاکم چنين وانمود مي کند که استقلال و منافع کشور و ملت در خطر است درحالي که مشکل اصلي عربستان خود حکومت است.
عفو بين الملل روز (چهارشنبه به وقت محلي ) و ظهر پنجشنبه به وقت تهران با انتشار گزارشي سرکوب مردم عربستان به دست خاندان آل سعود را محکوم و از آن انتقاد کرد.
عفو بين الملل در گزارش خود خاطرنشان کرد که عربستان سعودي موج جديدي از سرکوب هاي داخلي را با هدف جلوگيري از تظاهرات مخالفين در کشور مانند آنچه که در کشورهاي ديگر عربي رخ داد، راه اندازي کرده است.
در گزارش عفو بينالملل آمده است که هزاران نفر در عربستان سعودي در جريان تظاهرات ها دستگير شده اند.