لانه جاسوسی آمریکا دربغداد عامل بی ثباتی منطقه

دوشنبه 21 آذر 1390
14:57
لانه جاسوسی آمریکا دربغداد عامل بی ثباتی منطقه استاد علوم سياسي دانشگاه بغداد هدف از فعاليت سفارت آمريکا در بغداد را ايجاد مرکزي براي جاسوسي و بي ثباتي در منطقه دانست.

"حازم الشمري" در گفت وگو با شبکه خبري العالم در بغداد، خروج اشغالگران از عراق را خواسته اصلي مردم این کشور دانست و تاکید کرد، هيچ گروه سياسي در کشور نمي تواند اين خواسته را ناديده بگيرد.

وي افزود: گروههايي که خواستار ماندن نيروهاي اشغالگر در کشور هستند، طبق طرحها و برنامه هاي خارجي و منطقه اي فعاليت مي کنند؛ طرحها و برنامه هايي که هدفشان ضربه زدن به عراق است، اما مردم عراق خواسته خود را به کرسي خواهند نشاند.

شمري خاطرنشان کرد: حجم و گستردگي سفارت آمريکا در عراق از لحاظ ديپلماسي بي سابقه است؛ و این سفارت بيش از 16 هزار ديپلمات، مامور اطلاعاتي، امنيتي و نظامي را در خود جای داده است.

استاد علوم سیاسی دانشگاه بغداد هشدار داد، اين افراد در امور عراق دخالت خواهند کرد و با ایجاد مرکزی اطلاعاتي به دنبال بي ثباتي در عراق و کل منطقه خواهند بود.

 

MKH-11-23:01

0% ...

آخرین اخبار

اژه ای: اراده ایران برای گسترش روابط با چین، قطعی است


ایران ۳- نیوزیلند صفر: انتظار دیگری هم نداشتیم


ایران برای پاسخ به متجاوز چقدر باید منتظر باشد؟!


شهادت یک فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست در غزه


رویترز: موشک آمریکایی مراسم عروسی را در ایران هدف قرار داد


کلاس‌های درس در قدس؛ جبهه جدید نبرد علیه اشغالگری


شهادت یک فلسطینی در قدس اشغالی


فرار گسترده نظامیان اوکراینی از دوره‌های آموزشی در لهستان


سقوط هواپیما در آمریکا


سناتور آمریکایی خواستار برکناری هگست شد