صدور حکم بازداشت معاون رییس جمهوری عراق

دوشنبه 28 آذر 1390
17:18
صدور حکم بازداشت معاون رییس جمهوری عراق دستگاه قضايي عراق حکم بازداشت معاون رييس جمهوري اين کشور را به دليل دست داشتن در اقدامات تروريستي صادر کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم،درپی اعترافات متهمان به دست داشتن در عملیات تروریستی، دستگاه قضایی عراق حکم بازداشت طارق الهاشمی را صادر کرد.

 منابع امنیتی عراقی اعلام کردند، کمیته پنج نفره قضایی حکم بازداشت طارق الهاشمی معاون رییس جمهوری عراق و شماری از محافظانش را صادر کرد.

مسئولان امنیتی عراقی در فرودگاه این کشور عصر دیروز طارق الهاشمی را که قصد داشت با هواپیما به سلیمانیه برود، به دلیل صدور حکم بازداشت 2 تن از همراهانش، متوقف کردند؛ ولی پس از مدتی به او اجازه دادند به سفر خود ادامه دهد.

طارق الهاشمی که از سران فهرست العراقیه است، در بیانیه ای با اشاره به دستگیری 3 تن از محافظانش، خواستار آزادی فوری آنها شد.

از سوی دیگر پارلمان عراق جلسه بررسی درخواست "نوری مالکی" نخست وزیر عراق برای پس گرفتن رأی اعتماد از معاونش "صالح المطلک" را به تأخیر انداخت.

به گفته منابعی در پارلمان عراق، جلسه بررسی پس گرفتن رأی اعتماد المطلک تا اوایل سال آینده میلادی به تأخیر افتاده است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وقوع انفجار نزدیک فرودگاه اربیل


پزشکیان: حفظ احترام مردم در مراجعه به دستگاه‌های اجرایی الزامی است


چینی‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در کریدور ریلی ایران


پزشکیان به نیویورک می‌رود


انصارالله‌یمن: موشک‌های ما نقطه‌زن هستند


جهانشاهی: یگان‌های مرزی آماده مقابله با تهدیدات هستند


چگونه شرکت تراکتورسازی، صنعت تراکتور را با توانمندی‌های داخلی توسعه داده است؟


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا وکشورهای منطقه:خطاکنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید


۱۵۹ زندانی ایرانی از عراق به کشور منتقل شدند


بسکتبال ایران چراغ اول را روشن کرد/ برنز بازی‌های آسیایی با عبور از دیوار چین