تیراندازی بی‌هدف درمناطق شیعه‌نشین عربستان

چهارشنبه 28 دی 1390
16:53
تیراندازی بی‌هدف درمناطق شیعه‌نشین عربستان تيراندازي بي‌هدف نيروهاي رژيم سعودي در منطقه شيعه نشين "العواميه" موجب وارد شدن خسارتهايي به دارايي هاي مردم شد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم،به گفته منابع عربستانی در نتیجه این تیراندازی ها خسارتهایی به چند خودرو وارد شد.

همچنین در جریان تظاهرات دیشب مردم منطقه العوامیه در خیابان "الثوره" تظاهرکنندگان با اعلام وفاداری به شهدا، قتل شهروندان به دست نیروهای سعودی را محکوم کردند.

منابع محلی تأکید کردند، با وجود استقرار گسترده نیروهای امنیتی در این خیابان، از درگیری مستقیم با تظاهرکنندگان خودداری کردند.

صدها تن از ساکنان العوامیه در استان قطیف، در بیانیه ای درخواست کردند کمیته ای بی طرف برای تحقیق درباره حوادث اخیر این استان تشکیل شود.

امضا کنندگان این بیانیه که نسخه ای از آن به وزارت کشور سعودی ارسال شده، تأکید کردند که واقعیتها درباره استان قطیف واژگون جلوه داده شده است.

کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

شهادت یک فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست در غزه


رویترز: موشک آمریکایی مراسم عروسی را در ایران هدف قرار داد


کلاس‌های درس در قدس؛ جبهه جدید نبرد علیه اشغالگری


شهادت یک فلسطینی در قدس اشغالی


فرار گسترده نظامیان اوکراینی از دوره‌های آموزشی در لهستان


سقوط هواپیما در آمریکا


سناتور آمریکایی خواستار برکناری هگست شد


حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری


ترامپ سرپرست وزارت نیروی زمینی ارتش را منصوب کرد