حمایت عربستان وامارات از اسرائیل درمقابل ایران

يکشنبه 16 بهمن 1390
13:09
حمایت عربستان وامارات از اسرائیل درمقابل ایران منابع صهيونيستي و آمريکايي تأکيد کردند، عربستان سعودي و امارات در حمله احتمالي رژيم اشغالگر به تأسيسات هسته اي ايران، از اين رژيم حمايت خواهند کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، شبکه آمریکایی "ان بی سی" به نقل از منابع اسرائیلی و آمریکایی نوشت: عربستان سعودی و آمریکا از حمله اسرائیل حمایت می کنند؛ این دو کشور عربی ترجیح می دهند که این حمله از سوی آمریکا صورت بگیرد.

ان بی سی افزود: با توجه به تمایل این دو کشور برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران، آنها به اسرائیل کمک اطلاعاتی می کنند، و در صورت تصمیم اسرائیل برای حمله، به احتمال قوی هواپیماهای اسرائیل بر فراز عربستان سعودی پرواز خواهند کرد و به آنها اجازه داده می شود تا در حریم هوایی این کشور سوخت گیری کنند.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام