حمایت عربستان وامارات از اسرائیل درمقابل ایران

يکشنبه 16 بهمن 1390
13:09
حمایت عربستان وامارات از اسرائیل درمقابل ایران منابع صهيونيستي و آمريکايي تأکيد کردند، عربستان سعودي و امارات در حمله احتمالي رژيم اشغالگر به تأسيسات هسته اي ايران، از اين رژيم حمايت خواهند کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، شبکه آمریکایی "ان بی سی" به نقل از منابع اسرائیلی و آمریکایی نوشت: عربستان سعودی و آمریکا از حمله اسرائیل حمایت می کنند؛ این دو کشور عربی ترجیح می دهند که این حمله از سوی آمریکا صورت بگیرد.

ان بی سی افزود: با توجه به تمایل این دو کشور برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران، آنها به اسرائیل کمک اطلاعاتی می کنند، و در صورت تصمیم اسرائیل برای حمله، به احتمال قوی هواپیماهای اسرائیل بر فراز عربستان سعودی پرواز خواهند کرد و به آنها اجازه داده می شود تا در حریم هوایی این کشور سوخت گیری کنند.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان