کمک دولت انگلیس به سرکوب مردم منطقه

چهارشنبه 19 بهمن 1390
13:19
کمک دولت انگلیس به سرکوب مردم منطقه درپي عمل نکردن دولت انگليس به تعهدات خود مبني بر خودداري از فروش سلاح به کشورهايي که گرفتار بحرانهاي داخلي هستند، نمايندگان پارلمان انگليس تصميم دارند از فروش سلاح به مصر، بحرين و عربستان به دليل استفاده از آن عليه شهروندان، جلوگيري کنند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه ایندیپندنت امروز در گزارشی فاش کرد که قرار است نمایندگان با فراخواندن "وینس کیبل" وزیر کار و "ویلیام هیگ" وزیر امورخارجه به پارلمان آنها را به دلیل فروش سلاح به ارزش 12 میلیون لیره استرلینگ به بحرین، عربستان و مصر طی 3 ماه گذشته، مورد بازخواست قرار دهند.

بر اساس این گزارش، پارلمان انگلیس در تلاش است تا قراردادهای دفاعی با شفافیت بیشتری صورت بگیرد، و فروش سلاح به کشورهایی که گرفتار بحران های داخلی هستند، به صورت موقت متوقف شود.

ایندیپندنت تأکید کرد، نمایندگان دریافته اند که فروش سلاح به برخی کشورها در خاورمیانه افزایش یافته است، و این درحالی است که دولت پارسال وعده داده بود، تجارت سلاح با کشورهایی که در آن درگیری های داخلی وجود دارد متوقف شود تا این سلاح ها علیه شهروندان استفاده نشود.

ایندیپندنت می افزاید: بین ماه های ژوئیه و سپتامبر 2011 انگلیس به میزان 2.2 میلیون لیره استرلینگ به بحرین سلاح فروخته که یک و 3دهم میلیون لیره استرلینگ از آن برای استفاده های نظامی بود. پارسال در جریان سرکوب انقلاب مردم بحرین در میدان الؤلؤه 35 نفر کشته شدند. علاوه بر این 8.9 میلون لیره استرلینگ سلاح به عربستان سعودی فروخته شده که 4.5 میلیون لیره از آن برای استفاده های نظامی بود. عربستان سعودی پارسال از طریق پل ارتباطی با بحرین، به این کشور نیرو و تجهیزات نظامی ارسال کرد.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

جنایت جدید سعودیها در یمن؛ 14 نفر شهید و زخمی شدند


تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو از ترس اعتراضات در نیویورک


پرواز عقاب ایران بر بام آسیا؛ اولین طلای بازی‌های آسیایی ناگویا بنام کاراته ثبت شد


پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی


پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ العظمی شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


عضو ارشد انصارالله: نیروهای مسلح یمن در حال نبردی سرنوشت‌ساز با عربستان هستند


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد