خبرنگار شبکه العالم از لندن گزارش داد، معترضان علیه اهداف کنفرانس لندن و احتمال زمينه سازي براي تجزيه سومالي و تشديد مشكلات ريشه دار اين كشور تظاهرات کرده، و اظهارات "دیوید کامرون" نخست وزير انگليس را كه سوماليايي ها را تروريست خوانده بود، محکوم كردند.
يك تظاهر كننده زن سوماليايي به خبرنگار العالم گفت: اين كنفرانس به نفع سومالي و مردم این کشور نيست؛ كساني كه مدعي دفاع از حقوق سوماليايي ها هستند، خود عامل ايجاد مشكلاتند، و در نظر آنها حقوق بشر و عدالت وجود ندارد.
"آنتوني جيمز" هماهنگ كننده برنامه "دست از سومالي برداريد" در انگليس به خبرنگار العالم گفت: سابقه انگليس نشان مي دهد كه اين کشور با هدف كمك رساني صادقانه مداخله نمي كند؛ آنچه در ليبي، عراق و افغانستان روي داد را ديديم .. شايد سومالي هدف بعدی برای مداخله باشد؛ انگليس از ديكتاتورها مانند علي عبدالله صالح در يمن حمايت و، به آزار ميليونها شخص در جهان كمك مي كند.
"عبدالآخر كبادي" سخنگوي انجمن سومالياييهاي مقيم انگليس نيز در مصاحبه با العالم تأکید کرد: جامعه جهاني در 20 سال گذشته در امور ما دخالت كرده، و اين دخالت جز ويراني، گرسنگي و مرگ ، نتيجه ديگري نداشته است؛ پيام ما اين است كه ما را رها كنيد، ما بر ميهن خود حكومت خواهيم كرد، و مي توانيم اجماع و توافق ملي ايجاد كنيم.
دیروز نمایندگان ۴۴ کشور جهان و فرستادگان اتحادیهی اروپا، اتحادیهی آفریقا، سازمان ملل و اتحادیهی عرب با نمایندگان طرفهای درگیر در سومالی در لندن گرد هم آمدند، تا در این نشست که به ریاست انگلیس برگزار شد برای بحران سومالی راه حلی بیابند.
24/02-15:09