رويكرد دوگانه قطر درباره تحولات اسلامي

يکشنبه 7 اسفند 1390
10:11
رويكرد دوگانه قطر درباره تحولات اسلامي دولت قطر درحالي به برگزاري «كنفرانس بين‌المللي دفاع از قدس» در دوحه اقدام كرده است كه امير اين كشور پيش‌ازاين به صراحت اعلام كرده بود اسرائيل دوست قطر به‌شمار مي‌رود.

 پيش از اين «حمد بن‌خليفه آل‌ثاني»، امير قطر در مراسم آغاز ساخت خط راه آهن جديد در اراضی اشغالی، در كنفرانس مشترك با نخست وزير رژيم صهيونيستي در سوئيس تاكيد كرده بود كه رژيم صهيونيستي دوست قطر به شمار مي‌آيد.

با این حال حمد بن‌خليفه امروز در اقدامي دوگانه و كاملا متناقض با گفته های قبلی خود، كنفرانس موسوم به «كنفرانس بين‌المللي دفاع از قدس» را به طور رسمي افتتاح كرد.

این كنفرانس امروز در حالي در دوحه برگزار مي‌شود كه تجاوزات يهوديان تندرو به مسجدالاقصي، كه با حمايت نيروهاي پليس رژيم صهيونيستي همراه است، به اوج رسيده است.

اشغالگران صهيونيستي و آمريكايي با بهره‌برداري از فضاي موجود در منطقه، به مقدسات اسلامي در سرزمين‌هاي فلسطين و افغانستان اهانت مي‌كنند.

اهانت صهيونيست‌ها و آمريكايي‌ها به ساحت مقدسات اسلامي پس از آن صورت مي‌گيرد، كه نيروهاي اشغالگر «سپر جزيره» در بحرين به مقدسات اسلامي اهانت و مساجد و حسينه‌ها را ويران كردند.

رويكرد دوگانه قطر، كه متناسب با سياست آمريكا‌يي‌ها و صهيونيست‌ها در منطقه است، از فعاليت‌هاي مغرضانه و غيرحرفه‌اي شبكه تلويزيوني «الجزيره»، كاملا آشكار است، زيرا اين شبكه رويكردي دوپهلو، و بلكه چند پهلو، درباره تحولات جهان اسلام، به‌صرف نظر از رويدادهاي طايفه‌اي، قومي و مذهبي در پيش گرفته است.

اين شبكه در حالي تحولات سوريه را با رويكرد تحريك افكار‌عمومي و مردم اين كشور عليه نظام حاكم آن پوشش مي‌دهد كه از پرداختن به تحولات و اعتراض‌هاي مردمي در بحرين و عربستان خودداري مي‌كند و تحولات يمن را نيز در جهت تقويت طرح عربي درباره بركناري علي عبدالله صالح پوشش مي‌دهد.

رويكرد اين شبكه زماني تأمل‌برانگيزتر مي‌شود كه عملكرد آن درباره تحولات سوريه با تحولات بيت‌المقدس و افغانستان و اهانت اشغالگران بيگانه به مقدسات اصيل اسلامي سنجيده و مقايسه شود.

الجزيره در حالي كه تحولات سوريه را با بزرگ‌نمايي، برجسته‌سازي، مستندسازي و ديگر شگردهاي رسانه‌اي غربي، كه عاري از مصداقيت و صداقت يك رسانه‌بي‌طرف است، پوشش مي‌دهد كه اهانت صهيونيست‌ها و آمريكايي‌ها را به ساحت مقدس قرآن كريم و مسجد شريف الاقصي در قالب يك خبر يا حداكثر در قالب يك گزارش و گفت‌وگو با يك روزنامه‌نگار يا تحليلگر پايان مي‌دهد!

در بررسي رويكرد ديپلماسي و رسانه‌اي قطر اين سؤال به اذهان خطور مي‌كند كه چگونه است، اين كشور يورش صهيونيست‌ها را به مسجدالاقصي به‌گونه سطحي و عوام‌فريبانه پوشش مي‌دهد، اما نيروهاي همين كشور در قالب «سپر جزيره» به مساجد مسلمانان در بحرين حمله  و به ساحت مقدس قرآن كريم اهانت مي‌كنند؟

بنابراين ملت‌هاي منطقه امروز از فراست و هوشمندي كافي برخوردارند تا سياست‌هاي وابسته رژيم‌هاي سعودي، آل‌خليفه و آل‌ثاني را در جهتي كاملا درست و واقعي درك و تحليل كنند و دوگانگي و رفتار عوام‌فريبانه آن‌ها را افشا كنند.

 

جلال چراغي




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه