لبنان: سوریه به آغوش اعراب بازگردد

سه شنبه 9 اسفند 1390
16:46
لبنان: سوریه به آغوش اعراب بازگردد رييس جمهوري لبنان بازگشت سوريه به اتحاديه عرب را خواستار شد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "میشل سلیمان" پس از دیدار با همتای رومانیایی خود "ترایان باسسکو" گفت: لبنان خواستار بازگشت سوریه به آغوش اتحادیه عرب است .. ما برای تحقق این امر تلاش کردیم و به تلاشهای خود ادامه خواهیم داد.

سلیمان افزود: ما از مسئولان سوری خواستیم که با طرح اول اتحادیه عرب برای تحقق دمکراسی و عملی شدن مطالبات مردم این کشور همکاری کنند، و سوریه به صورت دائم به تصمیم های اتحادیه عرب پایبند بود و حضور این کشور در نشستهای اتحادیه عرب بزرگترین دلیل برای پایبندی سوریه به تعهداتش است.

با این حال باسسکو در این دیدار بر حمایتش از موضع اتحادیه اروپا مبنی بر تشدید تحریم ها علیه سوریه تأکید کرد.

 

اتحادیه عرب در دوازدهم نوامبر گذشته با وجود همکاری گسترده سوریه با این اتحادیه و عمل به تعهدات خود، عضویت این کشور را تعلیق کرد.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست