برنامه جدید اتحادیه اروپا برای عراق پس از داعش

شنبه 27 خرداد 1396
12:45
برنامه جدید اتحادیه اروپا برای عراق پس از داعش اتحادیه اروپا پس از شکست گروهک تروریستی داعش در عراق، بدنبال تشکیل یک گروه برای ارائه مشاوره به پلیس و دادگستری در این کشور است.

العالم - عراق

به گزارش خبرگزاری فرانسه، حیدرالعبادی، نخست وزیرعراق یک حدود یک سال پیش از اتحادیه اروپا دراین باره درخواست کمک کرده بود.

در پیشنویس بیانیه نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا، در لوکزامبورگ آمده است: "در پاسخ به درخواست مقامات عراق، اتحادیه اروپا در حال بررسی استقرار یک تیم به منظور ارائه مشاوره و کمک به اصلاح بخش امنیتی وقضایی در عراق است.

دراین پیشنویس که بطور رسمی از سوی وزرای این اتحادیه اتخاذ شده، آمده است: این تیم که هنوز اختیارات، وظایف و تعداد اعضای آن دردست بررسی قراردارد، به اصلاح بخش امنیتی وقضایی درعراق کمک خواهد کرد.

یک منبع دیپلماتیک در پارلمان اروپا در این باره گفت: ما به آنچه که پس از داعش در عراق انجام خواهیم داد، فکر می کنیم.
وی افزود: انجام اقدامات ویژه ای برای اصلاح بخش امنیتی در عراق به منظور تقویت مبارزه با تروریسم و ارائه مشاوره راهبردی و یا کمک در به روز رسانی شبکه جنایی پلیس و قوه قضاییه "بسیار ضروری به نظر می رسد.

این دیپلمات تصریح کرد: در اصل، اعضای 28  کشور اتحادیه اروپا، درباره این موضوع به توافق رسیده اند اما در این مرحله، بسیاری از مسائل دیگر در مورد وظایف مشخص شده و دامنه ماموریت باقی مانده است.
لازم به ذکر است که اتحادیه اروپا بین سالهای 2005 و 2013، برای آموزش قضات عراقی ماموریتی غیر نظامی متشکل از حدود 60 کارشناس در نظر گرفت و اکنون نتیجه این ماموریت بحث برانگیز اعلام شده است.
22

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد