الجزیره: "دیکته" خارجی را نمی پذیریم!

الجزیره:
جمعه 23 تير 1396 - 04:11

شبکه قطری الجزیره در بیانیه ای تاکید کرد که با هرگونه "دیکته" از خارج درخصوص ساختار و یا فعالیت شبکه مخالفت می کند و به رویکرد خبری خود پایبند است.

العالم - آسیا

شبکه الجزیره قطر پنجشنبه در بیانیه ای در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد که در راستای عمل به رسالت رسانه ای خود و به منظور دفاع از حق و حقیقت، بدون هیچ گونه ترس و نگرانی همواره در کنار روزنامه نگاران و نهادهای رسانه ای در سرتاسر جهان خواهد ایستاد.

در این بیانیه آمده است که این شبکه همواره طی دو دهه گذشته بر استقلال رویکرد خبری خود تاکید می کرد و در مقابل فشارهای بی شمار تسلیم نشد.

این در حالی است که در چهل و هشتمین نشست وزرای اطلاع رسانی عرب در قاهره بحث و جدل بسیاری در خصوص این شبکه صورت گرفت.

وزرای اطلاع رسانی عربستان و بحرین شبکه الجزیره را به فتنه انگیزی و حمایت از تروریسم و افراطگرایی متهم کردند. رییس هیات قطر در این نشست گفت: «شبکه الجزیره همواره حقایق را مطرح می کند و جهان عرب از حقیقت واهمه دارد».

یادآور می شود که تعطیلی شبکه الجزیره یکی از درخواستهای کشورهای عربستان، امارات، بحرین و مصر است که قطر را تحت محاصره قرار داده اند.

210

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان