2 میلیون کودکی که با فوت مریم میرزاخانی دیده شدند

چهارشنبه 28 تير 1396
14:57
2 میلیون کودکی که با فوت مریم میرزاخانی دیده شدند پروانه مافی با بیان اینکه امروزه در کشورمان شاهد ازدواج زنان ایرانی با مردان غیر ایرانی هستیم گفت: بر این اساس 2 میلیون فرزند حاصل چنین ازدواج‌هایی هستند.

العالم - ایران

پروانه مافی با اشاره به ضایعه تاسف بار درگذشت مریم میرزاخانی، گفت: چنین رخدادی به دلیل اینکه وی در دوران جوانی به‌سر می‌برد، واقعا تلخ بود و در این میان نیز باید اذعان کرد در شرایطی که برخی کشورها به دنبال ایران‌هراسی هستند وی توانست نام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برافراشته نگاه دارد لذا این امر ضایعه‌ای بزرگ محسوب می‌شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۱۴۷ نفر از نمایندگان مجلس برای پاسداشت و قدردانی از مرحومه مریم میرزاخانی نابغه ریاضی بین المللی ایران اسلامی بیانه و نامه‌ای را تهیه  و امضا کردند، ادامه داد: در این بیانیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار آن شدند که در برابر فرار مغزها و نخبگان تدابیر لازم اتخاذ و درباره مسئله تابعیت تجدیدنظر مقتضی صورت گیرد.

مافی تصریح کرد: با توجه به اینکه مریم میرزاخانی علاقه شدیدی به اخذ تابعیت ایرانی برای دخترش را داشت  اما این تاکنون امر محقق نشده از این رو درخواست شد تا هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای که به روسای قوا تنظیم می‌کند موضوع اخذ تابیعت دختر ایشان محقق شود.

نایب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروزه در کشورمان شاهد ازدواج زنان ایرانی با مردان غیر ایرانی هستیم و بر این اساس 2 میلیون فرزند حاصل چنین ازدواج‌هایی هستند، خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی این فرزندان دچار محدودیت‌هایی هستند از این رو در این نامه درخواست شده بحث دریافت تابعیت از طریق زن ایرانی به رسمیت شناخته شود.

خانه ملت

0% ...

آخرین اخبار

ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان