خبر فوری:

مذاکره پوتین و نوری مالکی درباره تحویل تانک‌های تی‌۹۰ به عراق

سه شنبه 3 مرداد 1396
22:49
مذاکره پوتین و نوری مالکی درباره تحویل تانک‌های تی‌۹۰ به عراق رئیس‌جمهور روسیه و معاون رئیس‌جمهور عراق درباره تحویل تانک‌های تی‌۹۰ به عراق رایزنی کردند.

العالم - عراق

«ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه و «نوری مالکی»، معاون رئیس‌جمهور عراق در نشستی در سن‌پطرزبورگ روز سه‌شنبه درباره تأمین تانک‌های روسی تی‌90 برای عراق رایزنی کردند. 

این خبر را «دیمیتری شوگائف»، رئیس سرویس فدرال همکاری‌های نظامی-فنی روسیه که در دیدار دو طرف حاضر بود روز سه‌شنبه گفته است. 

هفته گذشته یک منبع به رسانه‌های روسیه گفته عراق با خرید تانک‌های تی‌90 روسیه موافقت کرده است. برخی منابع خبری مدعی شدند قرارداد میان دو طرف ممکن است تأمین صدها تانک را شامل می‌شود و رقم قرارداد بالغ بر یک میلیارد دلار است. 

«شوگائف» در پاسخ به این سوال که آیا پوتین و مالکی درباره تحویل این سلاح‌های صحبت کردند یا خیر، گفت: «در این باره بحث شد.»

0% ...

آخرین اخبار

هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین