سپرده‌ گذاران فرشتگان تعیین‌ تکلیف می‌شوند

سپرده‌ گذاران فرشتگان تعیین‌ تکلیف می‌شوند
يکشنبه 8 مرداد 1396 - 09:52

در ادامه فرایند مرحله‌ای تعیین‌تکلیف سپرده‌گذاران تعاونی منحله فرشتگان، به زودی نوبت به سپرده‌گذاران تا سقف ٢٠٠ میلیون تومان خواهد رسید.

العالم - ایران

از اردیبهشت‌ماه امسال تاکنون طی چهار مرحله سپرده‌گذاران تعاونی فرشتگان که بزرگترین تعاونی زیرمجموعه موسسه کاسپین را تشکیل می‌دهد تعیین‌تکلیف شده‌اند. سپرده‌های تا سقف ١٠، ٢٠، ٥٠ و ١٠٠ میلیون تومان که همچنان نیز در جریان است.

اما در تازه‌ترین تصمیم قرار بر این شده تا سپرده‌گذاران تا سقف ٢٠٠ میلیون تومان نیز در دستور کار موسسه کاسپین قرار گرفته و وضعیت حساب‌های آنها مشخص شود.

البته بانک مرکزی هنوز زمان آغاز این مرحله و سازوکار آن را اعلام نکرده است اما آنچه مشخص است این که طبق روال قبل تا ٩٠ درصد اصل پول سپرده‌گذاران به طور نقد قابل پرداخت خواهد بود.

به عبارتی مبالغ پرداختی به سپرده‌گذاران مانند گذشته به صورت علی‌الحساب بوده و تسویه‌حساب نهایی نیز پس از شناسایی، ارزیابی و انتقال تمام دارایی‌های تعاونی منحله فرشتگان به موسسه اعتباری کاسپین انجام خواهد شد.

فرشتگان تا حدود ٥٠٠ هزار سپرده‌گذار داشته و عمده مشکلات موسسه کاسپین از وضعیت این تعاونی نشات گرفته است.

 

خبرگزاری ایسنا

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد