بر اساس این گزارش روز دوشنبه شبکه خبری العالم، ثبات امنيتي و نظامي در منطقه بابا عمرو در حمص سوريه برقرار شده اما مناطق اطراف آن همچنان در معرض تجاوزهای پسمانده هاي مسلح قرار دارد.
گروه های مسلح حدود 20 منزل مربوط به خانواده جب الجندلي را آتش زدند و در نزديكي منطقه تك تيراندازهايي گماشته اند كه جنایت آنها به كشته شدن يك شخص و زخمي شدن دو تن ديگر انجاميد.
دراين ميان نيروهاي انتظامي و ارتش سوره همچنان در حال پيگرد افراد مسلح فراري هستند.
تاكنون حدود 25 تن از آنها در باغ هاي منطقه بابا عمرو تسليم شده اند و يك تونل قاچاق سلاح در جوسه الخراب كه لبنان را به سوريه پيوند مي داد ، شناسايي و منهدم شد.
در همين حال ارتش لبنان يك كاميون سلاح را كه راهي دره وادي خالد علي در مرزهاي سوريه بود، كشف و ضبط كردند.
از سوي ديگر خبرگزاري هاي غربي به نقل از افرادي موسوم به حقوقدان اعلام كردند كه نيروهاي امنيتي سوریه شماري از افراد را در دو منطقه جوبر و السلطانيه در اطراف بابا عمرو بازداشت كردند.
اين منابع همچنين از وجود درگيري هايي در منطقه الرستن خبر دادند.
برقراري ثبات امنيتي در منطقه بابا عمرو با اقدام نیروهای امداد و خدمات رساني همزمان شده است.
برخی اقدام به پاکسازی ويراني هاي بجا مانده از درگيري ها كرده اند و سازوكارهايي براي بازيابي سازمان ها و موسسه ها و اماكن عمومي در نظر گرفته شده و خاكريزها و موانع و پست هاي ايست بازرسي كه افراد مسلح در خيابان ها ايجاد كرده بودند، برچيده شده است.
امدادگران نيازهاي مردم اعم از دارو و مواد غذايي را به آنها می رساندند و شركت نفت سوريه اقدام به بازسازي و تعمير لوله هاي نفت در منطقه السلطانيه كرده است.
خبرگزاري فرانسه نيز از كشته شدن دو نفر در درعا واقع در جنوب سوريه در درگيري با ارتش خبر داد اين در حالي است كه شهر يبرود در حومه دمشق نيز عرصه پيگرد فراريان از خدمت سربازي شده است.
در دمشق پزشكي قانوني پس از معاينه جسد "ماري كالوين " روزنامه نگار آمريكايي كه در حمص كشته شد ، اعلام كرد وي بر اثر اصابت تركش بمب دست ساز كشته شده است نه بمباران.
در گزارش این پزشكي قانوني آمده است كه در جمجمه اين زن يك ميخ يافت شده است.
اين گزارش به سفارت آمريكا و هلند به عنوان حافظ منافع آمريكا در سوريه فرستاده شده است.
براساس گزارش پزشكي قانوني سوریه، معاينه كنندگان ، ميخ را به همان حالت در سر رها كردند تا پزشكي قانوني آمريكا بتواند حقايق را در خصوص مرگ اين خبرنگار دريابد.