همکاری آمریکا و فرانسه برای مقابله با نفوذ ایران

شنبه 14 مرداد 1396
10:02
همکاری آمریکا و فرانسه برای مقابله با نفوذ ایران رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با همتای فرانسوی خود پیرامون راههای افزایش همکاری برای حل بحرانهای عراق و سوریه و همچنین «مقابله با نفوذ ایران» گفتگو کرد.

العالم ـ آمریکا

به گزارش روزنامه واشنگتن پُست، کاخ سفید با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که «دونالد ترامپ» و «امانوئل ماکرون» در تماسی تلفنی پیرامون راههای افزایش همکاری برای حل بحرانهای عراق و سوریه و همچنین «مقابله با نفوذ ایران» با یکدیگر گفتگو کردند.
کاخ سفید در این بیانیه از گفتگوی ترامپ و همتای فرانسوی وی در مورد طرح یک راه حل سیاسی برای بحران لیبی و مقابله با فعالیتهای تروریستی در منطقه ساحل آفریقا خبر داد.
طبق بیانیه کاخ سفید، سران دو کشور آمریکا و فرانسه همچنین بر سر این موضوع که دولت «نیکلاس مادورو» در ونزوئلا مکلف به اعاده حقوق مردم این کشور است، توافق نظر داشتند.
علاوه بر آن، ترامپ و ماکرون بار دیگر بر اهمیت اجرای مفاد «پیمانهای مینسک» جهت دستیابی به یک توافق صلح آمیز در اوکراین تأکید کردند.
آنها همچنین در مورد منافع دوجانبه خود در برابر کره شمالی بحث و گفتگو کردند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت